Közleményben reklamált szerdán a Miniszterelnök sajtófőnöke a keddi RTL Híradó róla szóló beszámolója miatt. Havasi Bertalan úgy látja, hogy a hírműsorban csúsztattak vele kapcsolatban a tusnádfürdői fotósvita ügyében. Szerinte a sajtó munkatársainak is „be kellene tartaniuk az alapvető társadalmi normákat”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugye hogy tud fajni a csusztatas, a kettosbeszed es a pavatanc?
Jobb lenne ha havasibertalan elobb sajat magaba, aztan a zsirdisznoba, majd a fideSSbe nezne, mielott reklamal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
"...Szerinte a sajtó munkatársainak is „be kellene tartaniuk az alapvető társadalmi normákat”..."

Bercike ( kisasszony, vagy kisfiu ) !!!
Neked meg alapvetöen EMBERNEK kell lenni, és nem azt
kérdezni hátra, hogy " akkor mi van "...A fönököd seggéböl kikandikálni nem müvészet ám !!! Aztán ha jól pofánvágott volna valamelyik, elteheted a videódat a " jogi utra "...
Legcsunyább dolog a földön, ha valaki a hatalom mögé kerül, azt hiszi mindent megtehet...Igen, addig, amig 2 lábbal ki nem rugnak !!! Akkor milyen kisfiucska leszel...
Dr. Felipe
Havasipöcsbercinek nem tetszik a híradó. Nekem meg egyre jobban tetszik. Kár hogy csak választás után kezdtek el híradót gyártani de remélhetőleg lesz még választás hacsak vicctor el nem söpri a demokráciát.
nyanya001
Sokunknak meg nem tetszik a királyi M1 ahol folyamatosan
fényezitek a sz@rt !
Nektek minden nagyon szép, minden nagyon jó ...
ti elégedettek lehettek mert jól megfizetik a hazudozásaitokat !

Az RTL meg végre megmondja az igazat !
Ideje volt !
nezelodo
Innen már csak egy lépés hogy be is tiltsák, ami nem teszik nekik! Azért ettől még Aczél György is elegánsabban cenzúrázott! Hiába talán azért volt annyira hozzánőve Csurka is!
Vagy netán ez a Havasi már azt hiszi ő Aczél György reinkarnációja? Akkor kicsoda Orbán?
ancika
Ez a Havasi-ügy hasonlít az Orbán-gyerek ügyére. Ha ez az idióta Havasi nem kattogna még mindig a pöcsözős sztorin, már rég mindenki elfelejtette volna. Azt azért Havasi tudhatná - előző foglalkozásából - hogy ebből ő már jól nem fog kijönni. Mindegy lesz-e per, vagy nem.
Kultúrállamban ezt úgy intéznék el, hogy a Havasi elnézést kérne a kollégájától, a kolléga meg elnézést kérne Havasitól, és az ügy le lenne zárva.
De jó látni, hogy teljesen elveszítik a realitásérzéküket. Aki nem tud racionálisan, adekvátan reagálni a külső környezetéből érkező ingerekre, annak a napjai meg vannak számlálva...
Sajnos viszont addig még néhányszor hasba akasztanak minket, mint Havasi fotóriportert.
bakegya
@nezelodo: ez a pali egyetlen lukára se kényes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.