Igényes szitokáradatban küldi el a vérbe a Magyar Hírlap újságírója az Indexet és mindazokat, akik Orbán Viktorral ellentétben védelmezik a liberális demokráciát. A teljes cikk itt található, én csak a liberális demokráciára és a liberális demokrácia mellett kiállókra vonatkozó legfontosabb állításokat szedtem össze: Kloáka Senkiházi Csődtömeg Hiszti(z)tek Végromlás Haláltánc Haláltánc Haláltánc (3x) Nyomorultak Hisztériáztok Kretének Fizetett rettegők Hétpróbás gazemberek Kussoltok Fertőzött Elviselhetetlen Rohadt Pusztulásra ítélt Nyomorult (2x) Semmirevaló Felesleges Gazemberek médiahada Rafinált Aljas Kretének (2x) Fizetett rettegők (2x) Hétpróbás gazemberek (2x) Idióták Cserébe lehettek ti is szabadok, és ha dolgoztok, kapHATtok enni. Coki. akinek van türelme hozzá, a cikk itt található: http://magyarhirlap.hu/cikk/1790/HATHET

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Ez most Szlovákrendszám Zsótinak a száján vagy a seggén jött ki?
Vagy éppen akkor jött ki a száján, amikor kijött valaki seggéből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ez a primitív tapló ha kihúzná a fejét a szeretett se..böl és körülnézne Európában láthatná hogy liberális demokráciákban élnek az emberek a legjobban például Svédország! Ebben az élhetetlen országban a kollégiumi szobatársak szétbarmolják az országot, ezekhez képest a szocik dedósok! Tehát bayer zsoca így kisbetűvel, húz el a büdös francba, te szervilis egysejtű !
bakegya
- nyitás a végtelen orbán vicctorovics oligarha prezidenciára-daragíj druzja -a türű metszett magyarok nagynemzeti öntudata a posványosi égen,Románia földjén székely csapatát összezárta!
-és ez meg itten a végtermék.
csikknorisz
"Az a liberális demokráciának csúfolt csődtömeg, amelyet az utolsó harminc évben összehoztatok"
Mondja annak a pártnak a tagja, amelyik 8 éven keresztül volt a Liberális Internacionáléban.
soljanka
Én szeretem Zsoltit olvasni :) Mindig megnyugtat közben a tudat: milyen jó, hogy engem jó kedvében teremtett a jó Isten.
Pálinkafőző Rézüst
@Szvetlana: ezt a valamit nem anya szülte. Legalábbis nem földi lény, az biztos!
@csikknorisz: a kis c.típusú viktorenkovezír pedig az alelnöke is volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.