Közleményben válaszolt a Fidesz frakcióvezető-helyettese Neelie Kroesnak, az Európai Bizottság digitális területért felelős alelnökének blogbejegyzésére szerdán. Gulyás Gergely ebben azt írta: pártja nem partner abban, hogy ott keressen problémát, ahol nincs.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A kici gulas is mekkora embernek képzeli már magát.
joopapa
Ez a Gulyás gyerek annyira szánalmas, azt írja ez a se..ló hogy az RTL médiaetikai elveket figyelmen kívül hagyva rágalmazza a kormányzatot! Az miért rágalmazás ha igazat mondanak, és igaz eddig az RTL híradójában túlnyomórészt bulvárhírek szerepeltek, de elkezdtétek ba..tatni, most meg durciztok mint egy kisgyerek! Na a rém hír tv, az echo és a kereskedelmi tv-ék híradója mennyi kormány kritikát fogalmaz meg, és mennyiszer alázzák a baloldalt! Itt két kis videó a rémhír tv korrektségéről! www.youtube.com/watch?v=AfcFjVMhxxg, www.youtube.com/watch?v=mJXeSZsk0-Y

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.