Tél Tamás fizikus kilépett a Tankönyvtanácsból. A szeptemberben megjelenő, állami fejlesztésű környezetismeret és matematika kísérleti tankönyveknél több jobb is van a piacon, a Szakismeret 9., 10. könyv Természetismeret fejezete pedig olyan bonyolult nyelvezetet használ, hogy az adott korosztály számára az adott iskolatípusban tankönyvi használatra teljesen alkalmatlan, írta egy nyílt levélben Tél Tamás fizikus. Az akadémikus a Magyar Tudományos Akadémia delegáltjaként tagja volt a könyvek szakmai kontrolljával megbízott Nemzeti Tankönyvtanácsnak, de június 24-én kilépett a testületből.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Bár egy fecske nem csinál nyarat, de jóleső érzés,
hogy vannak még gerinces emberek magas poszton...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
A cikkben a fotón aranyos, ahogy dugoskosalala a magyar helyesirási könyv, a " Beszéljünk magyarul dadogás nélkül " cimü bekezdését olvassa ( vagy csak ugy csinál )
volvós
@Horizont: Még szerencse, hogy nem Schunyiné...jujjjjj
Senara
Képet elnézve Mr 20% lassan felnő a feladathoz , politika pályafutása csúcsa kinyitotta az " ablak zsiráfot " rácsodálkozva ... jé ez mi .
Nil
Kár hogy akinek gerince van az egyet tehet - távozik
human
Tehát a lényeg: A rossz kísérleti tankönyvek jönnek, a jó régi tankönyvek mennek. Így lesz szép kerek hülye feje a gyereknek.
kkalman
A gerinc és a hozzáértés nem fér össze a Fidesz jellemtelenségével, a semmihez nem értéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.