A képek nincsenek túlgondolva, egyszerűen elindult egy sorozat, amelyre a Tumblren Csillámpóni hívta fel a figyelmet.

Azt írja: "Egyik ismerősöm kórházba került és minden nap feltölt egy képet a napi menüről. Ettől leszel csak igazán erős és egészséges, ez segíti a gyógyulásodat."

Tumblr
Tumblr
Tumblr

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Legyünk korrektek! Eltérő a kórházak által szolgáltatott ételek mennyisége, minősége! Vannak olyanok, ahol nagyon korrekt, és elegendő a mennyiség, minőség is! És vannak, - sajnos, és szégyen - ilyenek is, ahol gyakorlatilag moslékot adnak, és abból is keveset.
Az eladósodottságuk mértékének függvénye, gondolom.
No de a stadionok jobban kellenek, ugye eftássak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@libelle: Igen, legalábbis szent meggyőződésük ez...:-)
Fradigege
Miért is fizetünk tb-t? Erre? Ez már vér-, és lámpavas forraló, ami itt folyik. Teljes vagyonelkobzást és tisztogatást a politikai elitben és a családjaik, rokonaik környékén. A "vezetőkkel" kezdeni. Nehogymá' a sz@r húzza le a wc-t!
jancsik68
A korházba kerülő kisember minél előbb dögöljön meg.Ha fideszes képviselő,akkor a honvédkorházba kerül luxus körülmények közé,lsd Lasztovicza pártei genossét,akit ott ápolnak!!
Feraj49
Nekem van egy "ismerősöm" aki szakácsnőként dolgozott egy óvodába.Majd egy kórházba.Annyi hús és más ételeket vitt haza,még a kutyájuknak is jutott. Két nagy szatyor naponta,alig bírta a buszmegállótól hazavinni,és ezt naponta mikor dolgozott.Most nem tudom mi a helyzet,mert elköltöztek az utcából.

Más: VIP kórházi ellátás JÁR államtitkártól felfelé a családtagjainak is.Nem reménykedjen senki,hogy a"vektorunk" szobájába kerül,és a "kegyelmes úr" által el nem fogyasztott ételt megeheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.