Megjelent a kormányrendelet, amely rögzíti, hogy szeptember 1-től a Pető András Főiskola veszi át a nagymúltú intézet feladatait. A kormány ettől remél hosszú, biztos jövőt az intézménynek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ami jó, azt el kell pusztítani- ez orbán filozófiája
hetöndöe
@Nil: Ami nem hajt hasznot a haveroknak,fitymaszéknál az le van szarva.
Cicamama55
Világszerte elismert,komoly szakmai munkát végeztek, s végeznek ebben az intézetben,.. Csodájára jártak, s tanulni ide minden szögletéből a világnak. Nem tartom okos döntésnek, hogy egy ilyen múlttal rendelkező intézet "egyediségét" tömegcikké alakítják át!!!Szinte hungaricumnak számított.
joopapa
Most ez a fitymasz banda a beteg gyermekektől akar valamit elvenni? Akik beteg gyerekektől vesznek el egy forintot is vagy valamilyen formában ártanak nekik, azoknak a legrosszabbakat kívánom! Az amit ez a kormány a szárnyai alá vesz na annak meszeltek, manyup pénzek, oktatás, egyházak stb ! Az ég óvja a beteg gyerekeket ott a Pető intézetben! És gondolom van a Pető intézetnek valami milliárdos ingatlan vagyona, ami kell valami fitymaszosnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.