A Bors azt járta körbe, hogy 2012-es lemondása óta Schmitt Pál milyen juttatásokat vesz igénybe.

A Schmitt Pál által jegyzett – 2011-ben keletkezett – törvény értelmében ugyanis, hiába nem tölti ki ötéves ciklusát a mindenkori köztársasági elnök, bizonyos juttatások távozása után is járnak. Így például jár neki havi másfél millió forint elnöki tiszteletdíj, használhat autót sofőrrel, kétfős titkári személyzetet tarthat, amihez külön iroda is dukál és állami lakásban lakhat.

A lap információi szerint Schmitt egy fekete Skodával jár, amit többnyire maga vezet. Az autóval gyakran látják Budapest II. kerületében, a Fény utcai piacnál, illetve egy közeli hentesboltban, ahol visszatérő vendégként kolbászozni szokott.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Látszólag itt mindenki halálra van fizetve és végtelenségig képes kihasználni az államot ,
miközben rohad minden lefelé az emberek tömegesen szegényednek el . Én nekem már nagyon elegem van abból hogy hasításról beszélnek miközben szemmel látható és érezhető a mindennapi életben a napról napra lefelé való pusztulat érzése .
Ezer példát lehetne sorolni ahogy ... :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A gazdagok támogatására Orbán biztosít forrásokat a szegény rétegnek munkahelyteremtésre nem költ,ez a pofátlanság.
lajospapa
Schmitt Pál olimpiai bajnok. Ez elég is lett volna ahhoz hogy végtelenül tiszteljem. Amit azon kívül tett, untig elég ahhoz,hogy a tisztelet ellenkezőjét érezzem iránta. Nem mentünk olimpiára, mert Pál bajnok a szovjeteknek nyalt. Jó, egyébként sem mentünk volna, de két sorban lemondhatott volna. Ő inkább vörös volt. Az erőlködéstől. Aztán meg narancssárga. Ha pedig valaki kényszerből, vagy más miatt megválik egy tisztségtől illene annak előnyeitől is megválni. Egy "címzetes" doktortól is elvárható lenne. A címzetesség már megbocsáttatott, mert gondolom jó keresztényként rég meggyónta. Bár a diplomahamisítás,mint főbenjáró bűn nincs a felsorolásban...
Vasárnapiiskolás
Megnézném a sz@rházit ketteslétrán,két szatyorral,meg egy görögdinnyével, amint oson a hegyre fel...egyre csak fel...
kamazuka
Ezt a jólétet csak egyféle képpen lehet fenntartani.
Ki kell vinni a jóminőségü gabonát,helyette be kell hozni az alacsonyabb osztályut,el kell hitetni az emberekkel,hogy nem termmett annyi,és árat kell emelni.
Mivel a híradásokból már most lehet hallani hogy a minőség nem a legjobb a mennyiség ellenére,így nekem máris egy-null ide ebben a tekintetben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.