Már két éve biztatom a kecskémet: - Hej, Sanyika, szedd végre össze magad! Ne hozz szégyent Pintér Sándor milliárdos, nyugdíjas, örökös belügyminiszter úr fejére. Már akkor megmondta: meg lehet élni 47 ezer forintból. Sanyikám, csak igaza van má' neki, ha ő is a szabadságharc egyik hű tábornoka, ha rendőr is. Annak idején azt tanácsolta: a szegény ember „ha megtermeli a saját településén azokat a javakat, amelyek az élelmezéséhez szükségesek, mert kap hozzá magot, kap hozzá megfelelő nevelt állatot először, kap hozzá még esetleg malacot, vagy kecskéket kérnek sokan, hogy a tej is meglegyen minden nap, akkor meg". Mármint akkor meg lehet élni 47 ezer forintból.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Igen sintér sanya meg lehet élni 47 ezerből, ha valaki állja a kaját meg a rezsit, ja és a többit! De a sintér sanya havi 49 millióból él, nem vagyok rá irigy csak ne mondana ennyi baromságot! Hogy aszondja, meg lehet élni 47-ből ha az ember tart kecskét., két hét alatt rend lesz :-))) www.berbarometer.hu/main/munkaber/vip-fizetes/magyar-politikusok-fizetes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.