A Francia úti régi kenyérgyár környékéről jöttek elő az első patkányok. Mostanra elszaporodtak, kutyát is megharaptak, és félelemben tartják a környékbeli kutyasétáltatókat. A patkányok elszaporodásának oka az enyhe tél, valamint a rágcsálóknál négyévente jelentkező úgynevezett gradáció is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Vasárnapiiskolás: és mekkora palotákban spájzolnak?-tapasztalatom az,a patkányok országosan szaporodtak el és még a határainkon túl is garázdálkodnak!
bencemacska
Szerintem nem most szaporodtak el, hanem 2010-ben!
pityuka
Pontosítsunk: az egész országban elszaporodtak a patkányok.
Vasárnapiiskolás
@bakegya: Az ukrán tetű sem tudta a palotáját elmenekíteni amikor megszökött a törpeóriáshoz...
bakegya
@Vasárnapiiskolás: igen hát erre mondom én azt,hogy nincs sokmindenre szüksége egy embernek -de arra nagyon és kijár neki-abból amit hátrahagyott több is telne a nyomortelepeken mint amiket a Kárpátok alján élőknél is látni lehet... pl.
bencemacska
@Horizont: Hát bizony nem szabadna, hogy ez hír legyen!

Megjegyzem: az áprilisi választások előtt - mikor parlamenti egyéni képviselő jelölt volt a jelenlegi polgármester - a közmunkások hada sepregette az utakat, most meg térdig ér a gaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.