Demszky Gábor, Budapest volt főpolgármestere leköszönése óta nem tett politikai nyilatkozatot, ma reggel viszont a Népszabadságban megjelent riport szerint, Bokros Lajost javasolja a demokratikus ellenzék számára főpolgármester-jelöltnek, amely lépés szerinte szétfeszítheti Orbán rendszerét.

Demszky úgy ítéli meg, hogy Bokrosnak lenne esélye leváltania Tarlóst, ezzel az ellenzék visszavehetné az ország legfontosabb városának irányítását. Bokros személyét alkalmasnak tartja egy ilyen nagyváros irányítására, ráadásul ismert, hiteles politikus is, amit szintén előnyként hozott fel a volt polgármester.

Bokros szétfeszítheti Orbán rendszerét

"Bokros olyan magasra emeli a mércét, amellyel nemcsak Tarlós István, hanem hosszabb távon Orbán Viktor kihívójává is válhat. Bokros Lajos főpolgármesterségével repedés keletkezhet az Orbán-rendszeren, és ez a repedés 2018-ra magát az egész Fidesz-rendszert szétfeszítheti.”

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Még mindig nem értik az "ellenzékiek". Nem magasabbra kell emelni a lécet, hanem alacsonyabbra. Pl. azt csinálni, mint a miskolci Fidesz, hogy a választás előtti hónapban kiosztanak minden nyuggernek 10ezer forintot... Ilyen egyszerű ez.

Ez kell az embereknek, nem a mérce, meg a színvonal. Pár romlott löncshús-konzerv, és repül az X.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@Desischado: sajnos egy verèb nemcsinàl tavaszt.
csip-csop
èn ha a Bokrosnak lennèk, nem a rendszerèt feszitenèm, hanem a fejèt.
karma1
@csip-csop: Az a fecske, amibol egy nem csinal nyarat...:o)) Mindegy, madar - madar...:o))
csa-csa
@csip-csop: "ha a Bokrosnak lennèk, nem a rendszerèt feszitenèm, hanem a fejèt. "
régi vágya már!
azért nem elfelejteni!!!: az is régi vágya hogy minden!! nyugdíjas havi 10 ezer ft-ot fizessen TB hozzájárulást! - gondolom azóta az infláció miatt - 15 ezerre emelné ha rajta múlna!!! akár minimál nyugdíjas vagy akár nem!!!
csip-csop
@csa-csa: tudhatod, hogy viki nem szereti az embereket, ès az àllatokat se, az ilyen nem èrdemel semmit, de ki tette oda ezt a szemetet?
csip-csop
olvastam tegnap, hogy 300 milliot ajàndèkozik viktor a szerbeknek az arvizkàrosultaknak, itt meg a korhàzba kis sajtott adnak a betegeknek reggelire dèlbe, ès vacsoràra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.