Hiába megy 18 méter mélyen a földalatti, a dél-budai lakók szerint úgy hallani a pálya fölötti otthonokban, mintha villamos zakatolna az ablakok alatt – számolt be a Blikk.

Félúton vagyunk a két állomás között, itt, alattam gyorsul fel a leginkább. Ahogy telik az idő, egyre hangosabb. Amióta jár a metró, potyog a vakolatom, és újabb repedések keletkeztek a falon – panaszolta a Blikknek Velki Anna a Bártfai utcában.

Vannak, akik egyedül harcolnak a metró ellen, mások aláírásgyűjtésbe fogtak. De van olyan lakóközösség, amelyik ügyvédhez fordult. A DBR Metró Projektigazgatóság mindenesetre mossa kezeit – írja a Blikk.

A lakókkal azt közölték, az építéskor minden előírást betartottak. Az utólagos átalakításra, zajcsökkentések beépítésére pedig korlátozottak a lehetőségek. Költségesek, időigényesek, és nem jelentenének egyértelműen garantálható megoldást – tudatta a DBR.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ezeket minden zavarja ,én nem tudom az autók a zene a járművek a vasút ,a cigarettafüst .
a szórakozóhelyekre állandóan kihívják a rendőrséget , rám a kerti világítás miatt hívtak rendőrt este 8 kor . Multkor egy esküvőre küldtek ki zajszintmérőt mert valamelyik baromarcú feljelentette az esküvőt és közben a násznép összes autóját végigbüntették tilosban parkolásért szombat este ,miközben olyan helyen parkoltak ami egyébként senkit sem zavar . Minden zavarja őket ami élet ! Még ilyen nép a világon nincsen ! Sokaknak javaslom a tanyára költözést !!! :-( :-( :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
"A DBR Metró Projektigazgatóság mindenesetre mossa kezeit"
Ebben a curva országban 45 éve mindenki mossa kezeit!
Vasárnapiiskolás
Kilehet költözni a pusztába egy kecskével, összedobni egy nádkunyhót osztjónapokat. Nincs zaj de lesz kecskeszar...
libelle
@dömdödöm: Természetesen, mind ezekre szüksége van a szamárkának. Persze szivesen veszi azt is ha épitessz neki egy jacuzzit. Hahahahaha. Na de mindnesetre bájosak a kérdések
m.macskosz
@libelle: Ó, a csacsik nem olyan igényesek, ennek szegénynek még mobil telefonja sincs,
különben megkapta volna az SMS-t, hogy költözzön át egy másik tanyára.
kepfeltoltes.hu/view/140806/2013.m_rcius_15._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
libelle
@m.macskosz: och szegény kis állatka a fotón.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.