Többet tett félre, mint amennyit keresett, így az egyik leggazdagabb állami vezető lett tíz év uniós parlamenti képviselőség után Glattfelder Béla – olvasható a keddi Blikkben.

A májusi választás után hazatérő és július óta a gazdasági tárcánál államtitkáraként dolgozó fideszes politikus a vagyonbevallásában 223 millió forintos megtakarításról számolt be. Így csak Pintér Sándor belügyminiszter és a korábban ügyvédként dolgozó Berke Barna igazságügyi államtitkár előzi meg a sorban. Glattfeldernek egyébként van még 140 hektár földje is.

A Blikk számításai szerint tíz év alatt a politikus összesen nettó 590 ezer euró (183 millió forint) fizetést kaphatott az Európai Parlamenttől, és ebbe beleszámolták még a napidíjakat is.

Európai parlamenti képviselőként tett pénzügyi érdekeltségi nyilatkozatában azonban arról nyilatkozott, hogy nincs semmilyen gazdasági érdekeltsége, senkitől sem kapott pénzt, és sehonnan sem származik havi ötszáz eurónál (155 ezer forint) magasabb jövedelme.

Glattfeldernek így közel 80 ezer euróval (25 millió forint) több megtakarítása lett tíz év alatt, mint amennyi a fizetése volt – írja a Blikk.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miért csodálkozunk ??? Miértsz@ros Lörinc vajda felcsuti gázszerelö
10 milliót keresett, és 7 milliárdot tett félre ( vagy el )...3 év alatt.Igy kell ezt csinálni !!
Pedig Ö csak egy egyszerü polgármester, egy olyan falucskában,
ahol véletlenül a vezér született...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr4drs
Igazsággal a törvényes Rendünkért

Ezúttal nem csak a szűkebb „közegemhez” a „nemzeti” oldalhoz szeretnék szólni, hanem mindenkihez, aki valóban meg szeretné érteni, amit mondok! Vagyis az EMBEREKHEZ, a békére vágyó EMBERISÉGHEZ! Függetlenül attól, beszélnek-e magyarul, és függetlenül attól, milyen a bőrüknek színe, vagy hol élnek a világban.

A világ forrong körülöttünk, mint egy kitörni készülő vulkán. A Föld mesterségesen, gonosz szándékkal megalkotott politikai pólusai – a történelmet megismételve – ismét egymásnak feszülnek.

Néhány évtizeddel ezelőtt mi magyarok, a „Vörös Unió” tagjaként a Nyugattal néztünk farkasszemet, most a „Kék Unió” tagjaként a Kelettel. Ahogyan a múltban is, úgy a nem várt jövőben is, csak az „ágyútöltelék” szerepét szánták/szánják nekünk! Erre az elmúlt évtized eseményei, így a Dél- Szláv háború, és a jelen Ukrán konfliktus eseményei adják a bizonyosságot. Mindkét esetben nagy előszeretettel küldték/küldik a MAGYART az első sorba harcolni, hagy pusztuljon. A Kárpát-hazát nem másnak tekintik, mint ütköző zónának.

Jól van-e ez így?!

Nekünk, a Föld Szívcsakrájának őrzőinek, nincs-e annál több feladatunk, mint a „merjünk kicsik lenni”, vagyis a belénk táplált hamis hit elfogadása?

De igenis van! Mégpedig az emberiség sorsa iránt érzett, genetikailag belénk kódolt felelősségünk!

Nekünk, itt a Kárpát-haza közepén a világ sorsáért KELL(!) (ha tetszik, ha nem) helyt állnunk!

Hogyan tehetjük ezt meg? Úgy, hogy függetlenné válunk! Függetlennek lenni Kelettől és Nyugattól, de ugyanakkor együtt működni Kelettel és Nyugattal!

Az EMBERISÉG sorsa múlhatk azon, hogy ezt meg tudjuk valósítani!

Ezen múlik, hogy el tudjuk-e érni, itt a Kárpát-haza közepén azt a semleges, egyensúlyi állapotot, ahová tud csatlakozni az egykori (és hitem szerint leendő) Szent- Korona Országainak többsége – ezzel megalkotva egy megkerülhetetlen politikai és gazdasági erőt –, vagy az EGÉSZ VILÁG elpusztul.

Tudom, ezek nagy szavaknak tűnnek. Sokan meg is...
dr4drs
Igazság Napja április 16. keresd a Facebook-on az esemény oldalt www.facebook.com/events/739468246174413/
Toby
A munka nemesít !
A rovásírás meg sírás !
hetöndöe
@szandokan: Mesélj még kis lovag,hisz oly szórakoztató,Andersenék is megirigyelhetnék.:-)))
kakaósbögre
@dr4drs: én nem értem ezt a "szívcsakrát",megkérdezték az egyik autentikus szakértőt-a dalai lámát-az pedig majd megfulladt a röhögéstől...
szandokan
@hetöndöe: Andersen a tanítványom volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.