A DK EP-képviselője szerda délelőtt bemutatta a sajtó munkatársainak azokat a trafikpályázatokkal kapcsolatos anyagokat, melyeket a minisztériumnak a vesztes per után át kellett adnia számára – tudósított az ATV az eseményről.

A DK EP-képviselője elmondta, hogy újabb levél érkezett hozzájuk a Fejlesztési Minisztériumtól, amelyben arra figyelmeztetik, hogy akár bűncselekményt is elkövethet, ha az adatokat kiadja, de Molnár Csaba nem ijedt meg, hanem engedetlenségre szólította fel az újságírókat: "Legyenek ebben a tettestársaim" invitálta a politikus a jelenlévőket és hozzátette, hogy a következő napokban bárki számára kutathatóvá teszik a dokumentumokat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ha nem volt mutyi akkor miért fenyegetőznek ?
Kamcsatka
Világos. Aki megszegi az omertát arra lecsap csúti törpe klánja.
human
@Pisti271: Szerintem elektronikusan PDF-ben kapják meg és már kitakarva a nem közérdekű adatokat.
human
A fenyegetés szerintem arra vonatkozik, hogy a kormány a személyes adatok kitakarása nélkül adta át a papírokat. Ebben a formában törvénysértő lenne tovább adni. A DK a megkapott dokumentumokat számítógépre viszi és kitakarja a kényes részeket. Így viszont már akár az internetre is felrakhatják.
Ez viszont akkora adatmennyiség, hogy a DK egyedül nem tudná feldolgozni. Ezért kéri a sajtó és pályázat veszteseit, hogy majd segítség a feltáró munkát.
Engem viszont az érdekelne még, hogy Lázárnak július 20-án már el kellett volna számolnia luxusútjainak költségével és, hogy kivel utazott. Erre bírósági ítélet kötelezi. Mi van ezzel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.