Bayer Zsolt szokásos szerdai cikke a Magyar Hírlapban valószínűleg a New York Times múltheti, Orbán Viktor tusványosi beszédét elemző írásra reagál.

Azt írja többek között: "Az önök elhízott társadalma csak menetel a liberalizmus megfakult zászlaja alatt. Gondolattalanul és szánalmasan. Viszont egy dolgot muszáj lesz megérteniük: önöknek semmi joguk nincs beleszólni más társadalmak életébe és jövőjébe. Világos?"

Az írásban szó van Biztonsági Tanácsról, ítélet nélkül fogvatartott emberekről Guantanamóban és arról, hogy "nem mi vagyunk azok, akik megengedhetőnek tartják, sőt, törvényben is legalizálták a kínvallatást."

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Zsóti! Ez pont annyi,mintha lefejelnéd a falat. Bár az legalább látszódna rajtad,és a falon. Utóbbi szaros lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@Vasárnapiiskolás: Ki tudja, lehet, hogy még jót is tenne az agyának... (már ha egyáltalán van neki)
point
bájerral csak a baj van. Vett magának pénzért jó nőt, hatalmat, tévés szereplést... és igazából minden mást is pénzért vett.
Úgy nagyon hülye (a kisebbik baj), ahogy van. Hazudik. Csal. Lop. Korrupt. Talán már ölt is. És ja véresszájú kommunistázónak valahogy mégis jó a kommunista Kína, az önkényuralom alatt senyvedő Oroszország és korrupt csatlósai... És a többi!
Gané, köpönyegforgató, náci banda! (mi a náci? Alapvetően primitív/nagyon hülye/gonosz, másoknak ártani akaró/tudó emberek hatalomittasságának, torzult énképük ideológiájának az érvényre juttatása - röviden: elméjükben beteg, istentelen emberek gyülevész bandája)
bajer zsolt te a velődig gonosz vagy. Mindenben!
F_Viktor
@point: Hasonló a véleményem Zsótról.
De! Nem hülye a nyavanyás, tudja, érzi, hogy mi kell az agyatlan birkáknak, hogy mindenben igazolja Orbánt. Tehát nevezném igazi, hű pártkatonának, aki mindenben kiszolgálja vezérét.
A bértollnokság mintapéldánya, de hasonszőrű emberek voltak a szélső-ballon is a diktatúra idejében. Erre jó példa Szentmihályi Szabó Péter író (sicc!!). Akiről - életpályáját megnézve - meggyőződésem, hogy ügynök volt, mert elképzelhetetlen, hogy aki 1961-ben lebukik egy 56-os megemlékezésen, az két évre rá érettségizzen, majd hat év múlva az ELTE-n diplomázzon.
csip-csop
majd most Amerika be@rik ettol a hulye faszkalaptòl! jòl megilyesztette oket, micsoda hulyesègeket irnak ezek az ujsògiròk!
Vasárnapiiskolás
@Meine Ehre heisst Treue: Ha van neki,a s.ggében hordja.
amaramaistanna
Bayer Zsolt a szellemileg alultáplált segít Orbánnak,hogy még nevetségesebbé váljék az ország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.