Orosz Lajos, Miskolc volt MSZP-s alpolgármestere halt meg abban a közlekedési balesetben, amely a 3-as út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó és a felsőzsolcai körforgalom között történt csütörtökön – közölte az MSZP miskolci szervezete az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Orosz Lajos "ízig-vérig miskolci volt, itt született, itt járt általános- és középiskolába, itt végezte el az egyetemet, itt dolgozott, Miskolc önkormányzatában 16 éven keresztül, 1994 és 2010 között képviselte a martin-kertvárosiak megbízásából a martin-kertvárosiakat, a miskolciakat".

Orosz Lajos 2002 és 2010 között volt Miskolc alpolgármestere, a városüzemeltetés mellett a sportügyekkel kapcsolatos teendőket intézte.

Hivatali ideje alatt kapott villanyvilágítást a diósgyőri stadion, felújították a tribünt, a klubszékházat, teljes rekonstrukción esett át a városi sportcsarnok, megépült a jégcsarnok, és a Kemény Dénes Sportuszoda – idézte fel közleményében az MSZP városi szervezete, amely azt is közölte, hogy a Magyar Szocialista Párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és miskolci szervezete saját halottjának tekinti Orosz Lajost.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bar nem ismertem az illetot, a nevet sem tudom, de ettol fuggetlenul Isten nyugosztalja, nyugodjek bekeben!

Ezek szerint egy ember, akit mondjuk csak Miskolc ismer, meg par parlamenti kepviselo, es csak "volt" alpolgarmester, es tan Kossuth dija sem volt, az tobbet erdemel a sajtotol, mint a Kicsihuszar...

Ez a hely tenyleg Abszurdisztan, minden a feje tetejen all...

Sajnalom szegeny embert, mindenkiert kar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.