Ellenrendezvényt szerveznek az FTC drukkerei  a vasárnapi stadionavatóra, mert pórul jártak, akik már vettek jegyet a Chelsea meccsre (mivel most már ingyen osztogatják), valamint így tiltakoznak a biometrikus beléptetőrendszer ellen.

A várt eladásoknak csupán a harmada teljesült, a vasárnapi stadionavató FTC-Chelsea meccsre, ezért most már ingyen is osztogatják a korábban méregdrága belépőket. Bár látványos mennyiségű plakát került ki a közterületekre a hirdetések nem hozták meg a várt eredményt: a szurkolók jelentős része a biometrikus azonosítórendszer miatt bojkottálja a mérkőzéseket, sokakat pedig a horribilis jegyárak tartanak távol. A nyitómeccsre szóló legolcsóbb, kedvezményes jegyek ára az állóhelyekre 6300 forint, a további árengedményes belépők 10 500 és 28 ezer forint közötti összegért válthatók meg. Kedvezmény nélkül az állóhelyekre szóló jegyek 9000 forintba kerülnek, a lelátó további részeire 15 ezer és 40 ezer forint közötti árakon lehet belépőt venni – írja az Ultras Liberi.

Nem mennek ki a fradista ultrák a vasárnapi stadionavatóra

Szlovákiából ingyenes buszokkal szállítanák a nézőket, míg egy budapesti taxitársaság kettő darab ingyenes jegyet ad annak, aki tízezerért vesz taxikártyát. A szurkolók körben ez nagy felháborodást keltett, mert sokan több tízezerért vásároltak jegyeket, miközben most már ingyen osztogatják. A fradisták kifejezték, hogy elképzelhetőnek tartják, hogy ilyen trükkökkel teltház lesz, de nem fradi szurkolókkal lesz tele a stadion.

Valakik ötezer jegyet vettek egyszerre

Ma az Origo is beszámolt arról, hogy háromezer VIP jegyes vendéggel töltik fel az Üllői úti stadiont. „Keddig nagyjából 13-14 ezer belépőt adtak el a Ferencváros Chelsea elleni, a klub új stadionját felavató vasárnapi barátságos mérkőzésére – mondta Szekeres Tamás, a stadiont üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft. ügyvezető igazgatója” – írják. Ehhez járult hozzá az az ötezer darab jegy, amit tegnap éjszaka vásárolt fel valaki, ez egy teljes szektornyi hely.

A Fradi szurkolóinak többsége a rendezvény napján külön eseménnyel készül: a testvércsapatukkal, a Rapid Wien drukkereivel játszanak egy barátságos mérkőzést a BKV pályán.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft.

Ilyen egyértelmű érthető magyar névvel ki mert kiadni cégbejegyzési engedélyt ? :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@pensionar: Miért nem települsz át? Akkor legalább itt adóznál, mint egy igaz magyar!!!
csip-csop
ha nem mennek az avatòra, nemhiszem hogy olyan nagy problèma lenne, maradnak otthon ugy mint akiket nemèrdekli a meccs, gondolom, hogy mindenki nyugodtan fog aludni.
soljanka
Lengyel vonat nem jön?
Meg azért azt a 90 ezer határon túli szavazót is meg kellene jutalmazni.
Mert ők megérdemlik!
pbalage
@soljanka: a lengyelek már nem nagyon bírják a vikit amióta ruszkiból nyelvvizsgázik.
Vasárnapiiskolás
nem mennek az ultraállatok,naddolog. megtöltik a köcsögtanyát seggnyaligátorokkal.csak 100 millióba kerül a vezérökör szórakozása.Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.