Hurrá!! A Fidesz-Kdnp kormány átütő sikere!! Megvan az egymillió magyar munkahely!! . . . . Angliában!! ". . . . csak az Egyesült Királyságban több mint egymillió (2014. március havi adatok szerint: 1. 021. 711) magyar fizet társadalombiztosítási járulékot " "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok"

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Megmondta OV, hogy lesz egymillió új munkahely. Most itt van. El kell ismerni!

Mondta ő valaha, hogy itthon lesz?! Angliát is ő intézte!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@m.macskosz: Ne csak az orvosokra mutogassunk. Más is sokkal többet keres. Ott. Itthon a nagy dübörgés mellett nem érnek rá a dolgozók megélhetésével, bérével foglalkozni. Megfelelő juttatások mellett (itt nem a lenyúlós vezetőkre gondolok) itthon is jobb lenne. A cél viszont az, hogy megszabaduljanak tőlünk vagy így vagy úgy és már át is adták hazánkat "idegeneknek".
coyote3
Na most aztán csipogókat alapra kutyák!!! Megígérte a Fényestekintetű? Meg! Itt az egymillió új munkahely! És nem is kellett hozzá 10 év!
énvagyokajani
Ez a rötöelen ment? Akkor a negyede sem igaz.
bundi
@énvagyokajani: nem sajna nem ott...olvasd végig de már a ti oldalatok is feszegeti a témát...
propeller.hu/itthon/2969728-nem-letezo-intezet-tanulmanya-szerint#c1139058
... a szám valószínűleg túlzó...kb 150 ezer legális munkavállaló lehet itt...(szerintem)
plusz a családtagok...ez sok esetben még 1-2 főt jelent pluszban...de sok olyanról is hallottam, aki magyar vállalkozónak dolgozik itt... (hentesek, építőipariak...)
tehát összesen kb 150-200 ezer ember dolgozgathat itt--mert amit az nfm írt a cikk végén az az tavaji adat...
"A Külgazdasági és Külügyminisztérium a fenti, a hir3.hu oldal információira támaszkodó írásunk után közleményben tudatta a szereksztőségünkkel, hogy feltehetően téves adatokat idézett a hir3.hu, mivel a Department of Work and Pensions (az illetékes brit minisztérium) idén február 14-én közzétett statisztikája szerint 2012-ben 21760, 2013-ban pedig 26770 magyar állampolgár kért társadalombiztosítási számot (NI number) az Egyesült Királyságban (és nem Angliában). A hivatalosan közzétett nyilvános statisztika szerint 2002-2013 között összesen 143.678 magyar állampolgár kért NI numbert."
és annak a fényében, hogy otthon, kb 4 millióan dolgoznak hivatalosan és ebből is kb 1,5-2 millió az államnak (tudod rendőr, tanár orvos, hivatalnok...stb)...és a maradékból kb 600 000 külföldön dolgozik és adózik...na ez a gáz... miből lesz a nyugdíjatok? például? hogy indul be a gazdaságotok?
és most fölényeskedhetsz, lehetsz lekezelő, megalázó...igazából nem érdekel én itt vagyok ti ott...ez a ti jövőtök...
@F_Viktor: szerintem mint írtam, ez a szám enyhén túlzó...szerintem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.