A hazánk területét esetlegesen elérő Ebolás-fertőzés kezelésére több szintes tervrendszer áll rendelkezésre – írja a Napi.hu.

A lapot azegészségügyért felelős államtitkárság arról tájékoztatta, hogy a tervek mind az ÁNTSZ OTH-ra, mind a megyei kormányhivatalok népegészségügyi szakigazgatási szerveire, mind a fertőzés behozatalának helyszínéül szolgáló repülőtérre kiterjed.

Az Európai Bizottság Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatóságának az Ebola-vírus afrikai terjedéséről szóló értesítése alapján a NAV az utasok személyi poggyászának fokozottabb átvizsgálását rendelte el.

Ez alapján az EU külső vámhatárán működő légiforgalmi határátkelőhelyeken a Nyugat-Afrikából, elsősorban Guineából, Libériából, Maliból és Sierra Leonéból légi forgalomban közvetlenül vagy átszállással érkező, illetve Magyarországon átszálló utasok személyi poggyászait tételes vámvizsgálat alá vonják – olvasható a Napi.hu cikkében.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vadlaci
Az ebolát személyi poggyászban hozzák be? Milyen halmazállapotú, mekkora a terjedelme., stb ezek mind indokolt kérdések. Az egészségügy meg felkészült, na ettől félek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@tivoli: @ szandokan: Pontosan ezért írtam az aug. 10-i hsz-emet, mert én is úgy tudom, hogy mesterséges kreálmány+ üzlet az ebola.
csikknorisz
Ez vicc? Mármint hogy a fináncok keresik a vírust a poggyászokban?
hear
@csikknorisz: Hogy ismerik fel? Láttak már ebolát?
csikknorisz
@hear: Eb ólát már biztos láttak. Rá fognak szállni a kutyaházakra.
gödörben
@szandokan: Én nem a küzdést látom, hanem azt, hogy hurcolják jobbra balra. A karanténról ezek még nem hallottak??? Még a rosszban az a jó, hogy a vírus nem válogat.
gödörben
@Január: Rohadékok. Ha ez igaz. A nép kegyéből ülnek ott fenn és írtják a népet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.