Szőke Gábor az FTC új stadionjához készített egy gigantikus sasszobrot, aminek tegnap megtaláltuk a tökéletes hasonmását vagy az ötlet költőmadarát: Mühlbach am Hochkönig egyik cukrászdájában, kifeszített szárnyakkal, szintén acélból készült szobor várja a vendégeket.

Igaz, az FTC stadionjánál lévő sas gigantikus: 8 méter magas, 8 méter hosszú, 16 méter szárnyfesztávval rendelkezik és 15 tonna rozsdamentes acélból készült, míg a hochkönigi, ami szintén rozsdamentes acélból készült, de a szárnyfesztávja az egy métert sem éri el. A méret- és anyaghű modell, hihetetlen hasonlóságot mutat.

Megtaláltuk a fradi sasszobor eredetijét
forrás: Kürti Gábor Dezső

Aki szeretné megtekinteni a sast a tévében, a mai nyitóünnepség közvetítésén megteheti, de nem az RTL Klubon, a csatorna munkatársai ugyanis már nem fértek be a stadionba a FTC közleménye szerint, így nem lesznek ott a 14 milliárd forintos építmény átadásán.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
De a Fradit "zöld sasok" néven szokás emlegetni, ez meg szürke epigon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Igazi Trebics: En is a Habsburg sast emlitettem ketfejunek,... Bocs, azota levagtak az egyiket, hogy jobban mutasson az uj allami cimerben, szabadon a Habsburgok utan...:o))))
karma1
@tivoli: Itt olvastam a Propin, hogy az RTL, amikor a helyekert jelentkezett a rendezobizottsagnal, akkor azzal utasitottak el oket, hogy nincsen hely, kozben pedig mar INGYEN osztogattak, kettesevel a jegyeket boldog-boldogtalannak, szoval nem elobb nem volt hely, hanem elobb volt k@csog a szervezobizottsag, es az RTL kerese UTAN kellett gyorsan meg a negyed stadionnyi helyet elosztogatni. Duhosek is voltak az igazi szurkolok, mert ok meg teljes ( es nagyon borsos) aron vettek a jegyeket...:o(((
tivoli
@karma1: tegnap, 22:33
Igen, egy valódi szurkolónak minden pénzt megért, hogy ott legyen! Meg is vette gyorsan a belépőt, hogy biztosan legyen helye.
Ha azok is ingyen kapják, nem futotta volna grippenekre. :-))
énvagyokajani
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
kamazuka
L-es,M-es vagy S-eS a mérete?Az itt a kérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.