Nem kézbesítette a rábízott küldeményeket és készpénzt az egyik debreceni postás szerdán, ezért keresi a rendőrség – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

Szerda este tett bejelentést az egyik debreceni postahivatal vezetője arról, hogy egyik alkalmazottja a rá bízott küldeményeket, illetve készpénzt nem kézbesítette a címzetteknek.

A 32 éves postás – aki ismeretlen helyen tartózkodik – a beszerzett információk alapján sikkasztás bűntett elkövetésével gyanúsítható – tette hozzá a rendőrségi sajtóreferens.

A debreceni rendőrkapitányság kéri, hogy aki M. Sándor tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a kapitányságon személyesen, vagy hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számon, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Horizont: ...ja , kicsivel nem érdemes , nagyot kell álmodni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Mintha Szekszárdon már történt volna ilyen, amire a Tankcsapda klipet is készített.
www.facebook.com/permalink.php?id=403129976430674&story_fbid=472826312794373
m.macskosz
@Horizont: Kösz az infót. Én tényleg sajnálom az ilyen szerencsétlen hülyéket. Nem oldódik meg a gondja, sőt, még tetézi, priuszos lesz, még akkor is, ha megússza esetleg egy felfüggesztettel.
tivoli
@m.macskosz: soha többé nem kap bizalmi állast
m.macskosz
@tivoli: Azért egy idő után ez elévül, hiszen Zuschlag is lehet ügyvéd 52 éves korában, feltéve, hogy addig befejezi a jogi tanulmányait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.