1999-ben. Nagy most a nemzetközi izgalom az oroszok kamionkaravánja körül, ami moszkvai bejelentés szerint segélyt visz Donyeckbe hófehérre festett járműveken. Az ukránok szerint hadianyag is lehet a szállítmányban, és a nyugatiak is tartanak attól, hogy az orosz megszállást készítheti elő az Ukrajnába igyekező konvoj. 1999-ben történt már egy elég hasonló vita, aminek főszereplője éppen Magyarország, és az akkori magyar miniszterelnök, Orbán Viktor lett. 1999-ben a NATO beavatkozott a Szerbia és Koszovó közti háborúba, Szerbiát bombázták. Magyarország januárban lett a NATO tagja, és a kormány átengedte Magyarország légterét és katonai repülőtereit az amerikai gépeknek. A NATO beavatkozását élesen kritizáló orosz kormány (Borisz Jelcin egyszer még harmadik világháborúval is fenyegetőzött) áprilisban segélyszállítmányt indított útnak a koszovói szerbeknek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha a szélkakas annyit forogna, mint 0rbán véleménye, akkor propeller lenne. :)
bakegya
...nem is tudom melyik aranyköpését idézzem ami eddig még minden-rengeteg esetben odakozmált és semmi jó nem származott belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.