Orbán Viktor miniszterelnök szerint a kiemelkedő második negyedéves GDP-adatok végső magyarázata, hogy a magyar emberek akarnak dolgozni.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a bruttó hazai termék 3,9 százalékos növekedéséről szólva kijelentette: amíg az emberek dolgozni akarnak, az eredmények jönni fognak.

Orbán Viktor szerint mivel Magyarország is egy válságövezethez tartozik, az államnak kiegészítő munkalehetőséget kell biztosítania, ha kell, több százezer munkahelyet kell létrehoznia.

Elmondta: 2010-ben 1,8 millió dolgozó ember fizetett adót Magyarországon, jelenleg viszont a számuk 4,1 millió. Hozzátette: ezt még javítani kell, a munka alapú társadalomból még sokan kimaradnak, el kell érni, hogy 5 millióan dolgozhassanak az országban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" A magyarok igenis akarnak dolgozni! " Mondja ezt egy széthízott csúti rinocérosz, egy olyas valaki, aki soha az életben nem dolgozott, mert utálja a munkát, mint a "kukorica gölödint"! És mivel rühell melózni, elmondhatjuk róla, hogy vagy nem is magyar, vagy pedig notórius munkakerülő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ez jól hangzik annak a szájából akinek soha életében nem volt rendes munkahelye, csak megélhetési patkányként politizál.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Az "elmútnyócéven" kívül másra nem vagytok alkalmasak?
Valahogyan szerettek elfeledkezni arról a tényről, hogy Orbánnak már bő 4 éve a se**ét nyaljátok, cserébe pedig semmit nem vártok el ezért a nemesnek éppen nem nevezhető cselekedetért!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...csak azon csodálkozok, hogy nem tudsz tízpercig normálisan beszélgetni hanem elkezdesz nyálaszni meg hasonló...ilyen csekély a szókincsed vagy a műveltséged miatt nem vagy képes civilizáltan társalogni ?
Pálinkafőző Rézüst
Orbán: A magyarok igenis akarnak dolgozni, ezért nem dolgozok én!
coyote3
Ennek a baromarcú csüngőhasú skizofrén idiótának szellentése nincs a gazdaságról. Populista hazug majom :)))) Ez vajon tényleg ezt gondolja komolyan, vagy csak a zembereket hülyíti. Bár mindkét esetben elég nagy a baj...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Jajj, bocsáss meg, nem vettem észre, hogy éppen elmútnégyévezel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.