Gyermeket vár Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége – írja a HVG.

A lap azt írja, a korábbi miniszterelnök ötödik gyermeke februárban jöhet világra, arról azonban nincs információ, hogy fiú vagy lány lesz. Gyurcsány Ferencnke négy gyereke van, kettő az előző, kettő a mostani feleségétől.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
@Csizmás Kond: Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még soha senki sem nemzett! Ennyit a szofisztikai elemzésedhez, ja igen, nincs igazad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@m.macskosz: 11:06 Nagyon kedves vagy, Nektek is minden jót kívánok :)))
koszpeko
Gratulálok!
Sok sikert és örömöt kivánok!
szandokan
@Másik: Nekem 5 gyerekem van, szóval...:-)
Másik
@szandokan: Szóval remek ember vagy, és örökifjú maradsz. :)
Én négyet akartam, de valaki bedobta a felezőt ... ha van amiért -nincs jobb szó rá - irigyellek, az a szép nagy családod. :)

Az élettársamnak nem lehetett egy sem, gyermektelenül öregedett meg. Rajta látom, hogy észre sem vesszük, és mi magunk is rengeteget tanulunk a gyermekeinktől, vagy a hatásukra. Lépést kell velük tartani, érteni kell/meg kell érteni miről beszélnek, így "nem ülhetünk meg a babérjainkon". A velük való foglalkozás szellemileg és fizikailag is frissen tart. Ahol sok gyermek van, ez a szakasz hosszan elhúzódik, ráadásul sokkal többféle a foglalkozási lehetőség egy kisebb csoporttal, mint egy gyerekkel.
Sőt. úgy láttam, ahol megmaradt a házastársak közt a szeretet hihetetlen erős pozitív lendületet adott a kapcsolatuknak egy úgynevezett késői gyermek.
Mi tagadás akkoriban a 40 éves kor körül vállat gyermeket hívták későinek. :)

Szóval én csak helyeselni tudom, hogy ahol erre megvannak a minimális körülmények, ott vállalják a többedik babát is. És talán mivel jómagam elakadtam a kettőnél, mindig örülök egy-egy kisbaba érkezésének, bárkié is legyen. Akkor is, amikor Orbán Viktorék legkisebbje született meg, és annak a pár hetes picurnak a méltatlankodása is megmosolyogtat, aki itt szemközt bővítette a legnagyobb kisebbség létszámát. :)
szandokan
@Másik: Kedves szavaidat köszönöm, én is azt vallom, hogy amelyik családban nem jelent gondot a gyereknevelés, ott legyen is minél több. Nálunk az utolsó szülés ikerszülés volt, és abba majdnem belehalt a nejem, szóval több már nem is lehetne, de elég is azért szerintem öt, habár még egy kislányt szerettem volna (mind fiú). Engem az bosszant, amikor a családi pótlékok meg a különféle juttatások miatt vállalnak sok gyereket, mivel azt a gyerekek sínylik meg a legjobban. Én sem vállaltam volna ennyi lurkót, ha nem tudtam volna megteremteni a tökéletes családi légkört, a biztos anyagiakat, sőt elmondhatom, hogy a jövőjüket is biztosítani tudom majd szerencsére. Csak így volna szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.