A Siófok-szerte jól ismert vállalkozót szombatra virradóra gyilkolták meg. A férfit támadója vagy támadói agyonverték – írja a Blikk.

A lapnak a vállalkozó apósa elmondta, ahogy minden este, a férfi pénteken is a boltokat járta végig, hogy összeszedje a bevételt. Kinyitotta a kaput, beállt a kertbe, ahol a fák között a ház takarásában várhatott rá a gyilkos, vagy a gyilkosok.

A fejére mért ütés azonnal leteríthette a vállalkozót, akiről mindenki tudta, hogy minden áldott este ugyanazon forgatókönyv szerint gyűjti össze üzletei bevételét. Ezt az egyik alkalmazottja is megerősítette tegnap.

Hogy pontosan mekkora összeg lehetett a férfinél a végzetes éjszakán, nem tudni. A Blikk szerint szerint akár másfél millió forintnál is többet tarthatott magánál. A rendőrök vasárnap őrizetbe vettek egy férfit, de többet egyelőre nem árultak el róla.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@volvós: Nem mindegy? Ebben az országban négy emberfajta van:
az egyik, amelyik dolgozik és megtermeli a maradék háromnak a lóvét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiveronika
@szandokan: és mindezt egyetlen tény-mondatból olvastad ki? Nem vagy te egy kissé fóbiás? Ha utánanéznél annak, hogy a magyar gazdasági "elit" hogyan szerezte a vagyonát, értenéd, amit írtam. Egyébként a hírt olvasva, még véletlenül sem a gyűlölet-érzés fogott el, lévén nem ismerem az illetőt.
nyanya001
Többen is írták, nagy hiba volt egyedül összeszedni a pénzt,
ugyanabban az időben, ezt kifigyelhették.
Remélhetőleg ebből sokan levonták a tanulságot !
csa-csa
arról nem szólva, hogy jó előre kitervelt aljas gyilkosság volt!
ezért 2x nyírnám ki a tetvet!
szandokan
@szalaiveronika: Azért van némi fogalmam az elit életről, valamennyire én is odatartozom, és biztosíthatlak, nem kizárólag bűnözéssel lehet odáig eljutni. Ezt általában azok gondolják így, akik semmire nem vitték az életben.
szalaiveronika
@szandokan: Ismételt tévedésben vagy, fogalmad sincs rólam és az életemről. Közben csak azt nem veszed észre, hogy te viszont bemutatod magad: szerinted mindenki annyit ér, amennyije van. Nos hát, hogy a klasszikust idézzem: a nagy ló...t, te "elit-életű"!
gödörben
Majd ha az x-edik darabbal történik meg a többi telesz...a gyatyáját és akkor talán a népnek tetsző döntések is születnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.