Az emberiség ősidőkre visszanyúló táplálékai a növények keményítő tartalmú részei: a gyökerek, a gumók és a kevésbé romlékony száraz termések, a gabonafélék. Az utóbbiak képezik a mindennapi táplálékunk, a kenyér alapanyagát, ami nagyon sokféle lehet, a kovásztalantól kezdve a kövön sült lepényeken át egészen a ropogós cipóig.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.