Orbán Viktor barátja, Felcsút polgármestere (akinek a cége, a Búzakalász 66 Kft-n és rokonságán keresztül 1327 ha területet nyert Alcsútdoboz, Kajászó, Óbarok és Vál térségében), nem gondozza a földjeit – számolt be a parlagfűtől tobzódó földekről a Magyar Narancs.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatósága a Magyar Narancsot arról tájékoztatta, hogy – az augusztus 11-i állapotok szerint – a megyében huszonöt esetben indul parlagfű miatt eljárás. A tartósan parlagfűvel borított területekre kiszabott bírság 15 ezertől 5 millió forintig terjedhet.

Elhanyagolja Orbán ajándékát a felcsúti polgármester

A Felcsúttól néhány kilométerre található Tiborcz Eszter (az Orbán-lány sógornőjének a kiutalt) földjén is tarol a parlagfű. A kormányhivatal azon közlése alapján, miszerint a megyében parlagfűvel fertőzött rész csak 1,47 hektár, feltételezni lehet, hogy eddig semmi retorzióval nem járt az, hogy a miniszterelnök állami földekkel megajándékozott pajtásai hanyagul kezelik ezeket a földeket.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Január: Érdekes, hogy a nagy magyarkodó fidesz olyanoknak adja a földet, akik nem is művelik. Mondjuk nem lepődtem meg.
Vasárnapiiskolás
Felzabáltatnám a hombárfejűvel az egészet.Nem sajnálnám tőle, hízzon még a feje...:)
csip-csop
nahàt! ez az ami minket nem èrdekel, hogy elhanyagolja az ajàndèkàt.
miazavalami
@csip-csop: Elképedek rajtad olykor - olykor.
Olvasd már el rendesen a cikket. Segítek. Felcsút polgármestere földet kapott apró adolftól húségét megerősítendő. de a galád nem műveli hanem hagyja hogy gaz és parlagfű tenyésszen azon a földön amit ha nem ő kap akkor más ember haszonnövényt termeszt, aminek van értelme.
Ja a parlagfűért büntetés jár. 5 millió forintig lehet büntetni azt aki nem írtja ki a földjéről, mert súlyos allergiát okoz.
csip-csop
@miazavalami: oszintènszolva igazad van, nem olvastam el a cikket, de majd ha bemegyek az irodàba elolvasom, mert csak a cimet olvastam, de majd bemegyek dolgozni akkor elolvasom az egèsz cikket.
szaboria1
Sok lovat akar egyszerre megülni Mészáros de lehet, hogy ősszel mellé fog ülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.