A felcsúti polgármester egyik földjén igencsak elburjánzott a tiltott gaz. Az érintett földdarabot Mészáros Lőrinc egyik cége, a Búzakalász 66 Kft. kezeli, amely 2013-ban kétmilliárd forintos árbevételt produkált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ennek az embernek csak egy hibája van, hogy nem aknamzőn tanították járni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@human: Tévedtek!Ez nem parlagfű!Ez a Mészáros által,kitenyésztett,Felcsúti búza!Valódi folyton termő!
világlátó
@Senara: Szellemes és üdítő amit írtál. Barcson van egy biológus, ő állítja hogy a parlagfű, / van egyébként szép neve is /egy csodálatos növény. Az urat úgy fhívják Kálmán László. Kitűnő szakember, kár hogy nem kap elég támogatást, / nem pénzre gondolok /pedig a BIOKÁL termékei nagyon jók.
Én úgy tudtam egy szántóterületet megvenni, hogy a tulajdonosát pénzbüntetéssel sújtották a parlagfű fertőzöttsége miatt.. Szegény idős asszony nem tudta kifizetni a büntetést. Rendes árat adtam érte. Két éven át háti permetezővel a hátamon gyomírtó vegyszerrel kűzdöttem a parlagfűvel. Most szőlő ültetvény van rajta. Soha nem tudom mentesíteni ettől a növénytől az ültetvényt, de nem bánom. Egyik szomszédom jár át és vágja a friss felső hajtásrészeket. A múltkor rajtakaptam, amint letépkedte a leveleit és jóízüen összerágta. Teát készít a friss hajtások szárított leveleiből. Jól érzi magát, szemlátomást kedvező hatással van rá. Ha ezt megtudja a fennt említett úr, talán még ebből is busás hasznot csinál.
F_Viktor
@világlátó: Off:
Egyesek szerint a parlagfű zsenge levelét rágcsálva (naponta egy körömnyit) allergia ellen hatásos, felkészíti a szervezetet a pollentámadásra.
Magjából tea készíthető, használják szintén allergiás megbetegedésre.
Tinktúraként daganatos megbetegedést gyógyítanak vele.

Közben az allergiás megbetegedések főokozója is.
kukac50
Azért neveli a parlagfüvet,hogy Orbánnak legyen mit legelni!
Dr. Felipe
Na de a birkáknak már bemagyarázta hogy az gyógycsalán.
bakegya
Labdakergekór elleni kenőcs gyártási jogát védi ez a lőrincbarát!
A focit kenik vele!!!-azon esetre amikor "eltaknyol" a szuperfax az akadémián !!!
Vagy ég a tapló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.