Nem tudni. A teremtés gondolata és az evolúció nem áll egymással ellentétben, habár az evolúció az egy hipotézis, és logikai problémák is vannak vele. Ellentétben a teremtéssel. Valami ilyesmiről beszélt Semjén Zsolt a Hír TV műsorában, ahol feltette azt a kérdést is, hogy valójában azok a fajok maradtak-e fenn, melyek alkalmazkodtak a környezethez, vagy azok a fajok alkalmazkodtak a környezethez, amelyek fennmaradtak? Egy biztos, senki sem tud olyat adni, amilyen nincs, és erre a miniszterelnök-helyettes az élő példa.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
És az mikor fog kiderülni, hogy az első homo sapiens is kdnp-s volt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tulipánfa
Ez, az ember annyira korlátolt, hogy azt hiszi a hatalomtechnikus nemzetvezető az eszéért vette be a csapatába. Pedig csak azért, hogy a papok is őt támogassák.
A baj csak az, ő és főnöke is olyan jogosítványokkal rendelkezik amelyek alkalmazására már képességeik okán alkalmatlanok.
Desischado
Mi a manó, tömjén zsótinak megint elgurult a gyógyszere? Istenem, hozzá képest szinte professzornak érzem magam! Szerintem a hülyeség neki a génjeiben van, sok más mindennel együtt!
mate03
@nyanya001: Szerintem ,zsoltika,le ragadt az elő embernél!
Desischado
@mate03: A Neandervölgyi ősemberre, vagy a Pekngi előemberre gondolsz! Ő semjén-tömjén zstihoz képest az evolució csúcsa!
Vadlaci
Zsótika kompnak készült, de nem komp-lett. Ezen a baromfin már mosolyogni sem lehet, sírni meg nem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.