„Soha nem emelhetjük olyan magasra a keresztet, hogy akár csak egyetlen fecskefészket is leverjünk vele.” (Iványi Gábor) Az alulírott szervezetek egyetértenek a Magyar Köztársaság parlamentjében elhangzott fenti mondattal, és hozzáteszik: szerintük ugyanez érvényes jogarra vagy zászlórudakra, a mindenkori egyházi vagy világi hatalom minden eszközére.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ő az az Iványi, aki hivatalosan megáldotta Orbán esküvőjét, majd később két legidősebb gyerekét is ő keresztelte meg.
Aki nem úgy táncol ahogyan a nagy Vezér fütyül, vagy az áldozat összeakasztja bajszát valamelyik komisszárjával, az ki lesz átkozva, azt Orbán eltapossa.
esdi
@F_Viktor: Akkor még nem lehetett tudni, mi lakozik az álarc mögött...Már megtudtuk, nemcsak Iványi, mi is. A felemelt kereszt árnyékában, vagy jelszavak, zászlók árnyékában borzalmas dolgok történtek...
F_Viktor
@esdi: Idejében elolvastunk volna pár könyvet amit Orbánról írtak, akkor előbb kiderül milyen ember valójában.
A 2010-es választások előtt egy ember volt aki figyelmeztette az országot, hogy mi fog történni ha 2/3-os felhatalmazást kap a fityesz. Ez Kéri László volt. Szinte minden úgy történt, mint előre jelezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.