Hosszúkovászos technológia! Hűvös tésztavezetés! Jellegzetesen magyar! Andornaktályára került a legnagyobb elismerés, amiben pék részesülhet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azt mennyiért vesztegetik azt a kenyeret?? Mert gondolom nem olcsó.
bretagne
@Mobil123: Igen, azt is meg kell fizetni, hány helyről hozták a lisztet! Az pedig nagyon sok volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.