Mintegy 1 millió 267 ezer diák számára kezdődik meg szeptemberben a tanév. Tankönyvcsomag 10-13 ezer forint, a füzetek, a tornacucc, a hátizsák, no meg akár a szakkörök befizetése csak tovább növeli a kiadásokat. 50-60 ezer forint észrevétlenül megy el akkor is, ha mindenből a legolcsóbbat választjuk. De ha nincs árkorlát, és akár luxusfelszerelést is rendelhet tőlünk az iskola, ez az összeg még tovább nőhet.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Kösse fel a gatyáját aki közmunkából, minimálbérből, átlag fizetésből él...főleg ha több iskoláskorú gyermeke van
soljanka
Ha 10-13 ezer a könyvcsomag, akkor miért több, mint 16 ezerről szóló csekket küldtek?
Azért a pénzcentrum alaposabban is tájékozódhatna.
Dr plágium
@soljanka: Nyilván nem minden csomag van azonos árban. Attól is függ hányadik osztályos a gyerek, milyen plusz könyveket kell hozzá venni stb...
soljanka
Értem én, de akkor sem áll, hogy 10 - 13 ezer forint.
JAJMÁR
Érdekes ez az új rendszer. Ki állítja össze a rendelést? Vagyis, az most egyszerű, hiszen minden könyv egyforma... akkor tényleg furcsa ez az ármegállapítás!
Nem értem ezt az új rendszert, de jobb is :) (Egy kis tanítványom kérdezte tőlem, hogy ha a pótvizsga nem sikerül, akkor hogyan fogják kicserélni a könyveit? Mert már be kellett fizetni a csekket! )
Így lesz bonyolultabb az egyszerűbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.