Mészáros Lőrinc azt mondja, nem parlagfű az a gyom, amely a földjén terem. Még a hét elején csinált riportot az RTL Klub Híradója arról, hogy a felcsúti polgármester földjén hibátlanul terem a gaz.

Mészáros Lőrinc és a földet birtokló Búzakalász 66 Kft. MTI-közleményben köszönte meg „a rájuk szakosodott akciócsoportnak a Magyar Narancsnak az RTL Klubnak valamint a politikus és egyben parlagfű szakértő Váradi Andrásnak" (eredeti helyesírás) a helyszíni szemléjüket. Azonban, mint írja, „az egyetlen hitelt érdemlően azonosítható felvételükön" nem parlagfű, hanem ártalmatlan gyógynövény, nagy csalán látható.

Mészáros Lőrinc azt javasolta Szabó Rebekának,  a biológus, ökológus politikusnak, hogy „legalább szakmájában törekedjen a hitelességre.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Gondolom ő nem kap majd több milliós büntit. Majd a közmunkásokkal lekaszáltatja .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Vasárnapiiskolás: Most mi van? Én csak tanácsot adtam , hogy lehet a parlagfüvet biológiai módszerekkel írtani...:-)
Dr. Felipe
Ott kezdjük hogy a csalán nem is nő meg olyan területen ahol intenzív növénytermesztés folyik, csak zártabb helyeken ahol nincs annyit mozgatva a talaj.

Aratás után a tarlókon megjelenhet a parlagfű, ecset pázsit, széltippan, fehér cirok, fekete üröm, pipitér, vadköles, ragadós galaj, mezei acat, perje, veronika, tyúkhúr, stb. Csalán viszont nem, persze ezt egy milliárdos gázszerelőnek nem is kell tudnia, úgyhogy bármekkorát hazudhat, a hívek úgyis beszopják.
Citromka
@szandokan: De van ám! Véletlenül parlagfűnek is hívják! Mert nálunk is vannak ilyen hobbyparasztok, akik talán azt sem tudják, hol van a földjük,de papíron van, ez a lényeg!
coni
Alaptörvénybe kell foglalni, hogy Felcsúton nincs Parlagfű, akkor nem lesz.
Egy vízszerelőnek különben sem vizsgakérdés, hogy néz ki a Parlagfű.
De azt azért látja, hogy a birtok parlagon hever.
mariaberta
Gaz, vagy GÁZ? Ki tudja? Nem mezőgazda, honnan tudná? Lényeg, hogy van hatalmas földbirtoka. Hogy mástól elorozta és nem műveli? Na és?
almosd
Lőrinc gazda kitűnő botanikus ,esetleg a Lőrinc ! is belé költözik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.