Talán érdemes ezt azzal kezdeni, hogy mondjuk ki, gyerekek bántalmazása, szexuális, fizikai, lelki erőszak formájában az egyik legsúlyosabb bűn. A gyerekek biztonságáról, jóllétéről való gondoskodás a társadalom legnagyobb értéke kellene legyen. Magyarország ebben igen rosszul teljesít, sorolhatnánk onnan, hogy nálunk alsó hangon több százezer gyerek éhezik (az OECD adatai szerint az elmúlt 12 hónapban a gyerekes családok 47 százalékánál fordult elő, hogy legalább egy alkalommal nem sikerült elegendő élelmet beszerezni), és folytathatnánk azzal, hogy elkeserítően hagyjuk embertelenül szenvedni az abúzusban élő gyerekeinket. Segítőként nap mint nap látjuk, ahogy a gyerekeinkről gondoskodni hívatott, ezt a feladatot korábban felvállaló emberek árulják el és bántalmazzák őket, az ellátó- és igazságszolgáltatási rendszer diszfunkcionális, a közvélemény tájékoztatására hívatott, ezt a feladatot elvállaló magyar sajtó pedig legtöbbször a saját ostoba tévhiteinek, beteges fantáziáinak terjesztésében jeleskedik. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Erről nagyon is kell beszélni. A gyerekeknek egészen kicsi kortól tudniuk kellene arról, hogy a hozzájuk közeledésnek mi a normális formája. Óvoda, iskola mert sajnos a családok egy része erre alkalmatlan. Sajnos, erre a förmedvényes cselekményre sincs halálbüntetés, de a legnagyobb szigort+kasztrálást kötelezővé tenném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.