Az MSZP szerint a kormánynak nem kellett volna milliárdokat költeni a stadionokra, helyette a szegénység és a gyermekéhezés felszámolása ellen kellett volna tennie.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A felcsuti maradonának nincs szolidalitásérzéke és különben is egy illiberál jól teljesítő gazdaságba csakkk a rokonyok és haverok jóltartása fér bele az EU keretbe,a többi nincs is!
pbalage
az mszp helyében nem adnék ilyen ötleteket a kormánynak, mert még a végén megfogadják kábé 2018 januárjában, és akkor megint kapnak újabb 4 évnyi lehetőséget a lopkodásra meg a különböző szekrényekből kibukó csontvázak elásására.
F_Viktor
Ezt miért most kell kikiabálni? Azt gondolja az MSZP most majd Orbán a homlokára csap (tenné meg, de kalapáccsal!), s küldi a nemzet traktorosát és dózerosát és a földdel teszik egyenlővé a stadiont?

Miért nem időben mondták el a Zembereknek érthetően, hogy mibe fog fájni a stadionok építése. Pl. mire lehetne költeni ezeket a milliárdokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.