Drákói intézkedéseket követel két vezető beosztású német politológus Orbán Viktorral szemben. Azt várják a berlini és a brüsszeli vezetéstől, hogy minden eddig szóba került megtorló eszközt vessenek be...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én a személyes felelősségre vonásnak lennék a híve! De nem fognak megkérdezni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@F_Viktor
23.35-re:
Ez a közszférában is így működik. Csak a fideszes kötődés számít, szakképzettség, szakértelem, tapasztalat nem. A vezető beosztásúak között rengeteg (sem-)mihaszna ember, viszont hatalmas az arcuk és határtalan önbizalmuk van, önkritikájuk pedig egy szemernyi sincs.
gibgab
@világlátó: Nem hiszem, hogy Veled van baj! Sőt! Maradj közöttünk, mert tapasztalt, megfontolt emberek véleményét nagyon jó olvasni.
A kommenteket végigolvasva egy "klasszikust" tudok idézni: "Alkotmányos joga mindenkinek hülyének lenni."
JAJMÁR
A világban sokkal nagyobb felháborodást keltett ez a beszéd, mint itthon. Sajnos ezzel a néppel bármit meg lehet csinálni. Most mégis úgy látom, hogy illiberális téren visszahőkölés van, - illetve a nyalókák magyarázzák, mert hogy nem értették meg a beszéd lényegét, mert az nem is úgy, meg azért, és dehogynem a demokrácia meg az eu . - Szóval, van ennek értelme, köszönöm Világ :)
világlátó
@gibgab: Köszönöm a megerősítést. Jobb érvanyag, közérthetőbb egyszerű bővített mondatok, logikus gondolatszerkesztés, tények, dátumok, idézett mondatok nem kiragadva a legfontosabb szövegkörnyezetből és mindezt kulturáltan. Ezt kell tenni. Ez a fórum viszont a rövid, csattanós , érzelmi és az után értelmi pengeváltásra készült. Így harapózott el a durva ., sértő vagdalkozás. Hogy ezt hol használják fel? Nem tudom. De ebből így semmi jó nem származik. Legfeljebb nő az utálat az összecsapó emberek között.Kovács Zoltán szereplése az ATV. Egyenes beszéd műsorban azt mutatja, ő tudja mit és hogyan kell beadni a nézőnek. Nekünk is meg kell tanúlni ezt .
gibgab
@világlátó: Kovács Zoltánnak lehengerlő dumája van, miközben persze "csacskaságokat" beszél. :))
Egyébként egyetértek.
világlátó
Vasárnap reggel az EKHO Tv.-re kalandoztam. Végighallgattam Kósa Lajos úr és a szerkesztő riporter beszélgetését. Érdekes tünetet fedeztem fel magamon. Nem háborodtam fel a sokszor nagyon bántó mondatain, pedig rosszul esett, amikor minősítette a mai ellenzék emblematikus személyeit. Még mindig rosszul esik, pedig már a száraz tények, napi események történéseit kellene CSAK értékelni.Amiért rosszul esik, az a saját csalódottságom azokban az emberekben, akiket valaha a remény és az optimista várakozás szemüvegén át néztem. Kósa úr úgy rugdosta őket, mint egy kilukadt focilabdát.Talán megérdemlik. Talán nem. Mindenesetre a beszélgetés hangvétele a mély cinizmust, a nevetségessé tett, megalázott politikai ellenfelek alábecsülését tartotta magas szinten. Kósa úr azért meglepetéssel is szolhgált. Olyan , majd egyszer " felnövekvő " új ellenzéki korosztályról vizionált, ami majd egyzer elhozza újra a " szabadelvű konzervatív liberalizmus "olyannyira áhított légkötrét az országba. Elismerte, igényli a józan, okos, koncepciózus ellenzékkel való normális vitát. De addig ? Ez már az én kérdésem. De addig? Úgy átrendezi az országot, hogy nagyon nehéz lesz azt visszaállítai, vagy helyrehozni, vagy új politikai, gazdasági, társadalmi, ökológiai paradigmaváltásra alkalmassá tenni.Elég ha a mai ATV. reggeli műsor oktatáskutatója véleményét meghallgatni az új oktatási politikáról./ Start /Nagyon fontosnak találnám hogy legyen egy olyan szakemberekből álló " műhely " amely nyomon kiséri mindennapjaink politikai döntéseit, az újnak nevezett régi ismételt bevezetését, a centrális erőtér, a nemzeti egység gondolat érvényesülését a nemzeti ideológiában, valamint ezek korrekt kritikáját is megfogalmazná, amíg lehet a nyilvánosság számára, aztán ha az már nem megy akkor a szamizdat ismert formáiban. A lényeg , képesek legyünk megállapítani, mikor tesznek jót, mikor nem. A vak elkötelezetteknek ugyan mindegy, de a többinek talán nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.