Farkas Pétert testvérével együtt ítéltek el kábítószerrel való visszaélés miatt. Most azonban új életet kezdhet, mivel az egykori olimpiai bajnok sportoló ugyanis péntek hajnalban szabadult a fővárosi, Kozma utcai börtönből – írja a hvg.hu.

Farkas Pétert és testvérét, valamint annak egy ismerősét 2004-ben vették őrizetbe, mert a gyanú szerint kábítószer-ültetvényt üzemeltettek a Farkas-testvérek tulajdonában álló XVIII. kerületi ingatlan pincerészében 2001 és 2004 között.

Végig ártatlannak tartotta magát, noha elszökött a felelősségre vonás elől.

A sportoló először Thaiföldön bujkált, végül Andorrában találtak rá. Farkas Pétert 2009. december 26-án éjszaka egy andorrai hotelben fogták el. A birkózó öccse jogosítványával igazolta magát. 2010 márciusában hozták haza.

Hogy szabadulása után mihez kezd, egyelőre nem tudni, annyi biztos, hogy az egykori olimpikon megünnepli, hogy friss levegőt szívhat. A szabaduló birkózónak a Toldi étkezdében rendeznek bulit a sporttársak. Az étterem tulajdonosa, Szilágyi Tibor maga is birkózó volt. A menü velős pacal és paprikás csirke lesz, Farkas Péter két kedvence.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gondolom, a barátok már csíráztatták neki a marihónaalját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Tááájföld, meg Andora. Mibű? Elszökünk oszt szabadláb. cccccc
Kap havi 500 ezret az olimpiai arany után? Vagy most ez hogyan vagyon???
Desischado
Remélem, okult, és újra tudja kezdeni! Azért örültem, hogy a sporttársai gondoltak rá, tehát vannak még barátai.
mariaberta
Csak egy kérdés? Mindenki kap ilyen híresztelést, akit kiengednek a börtönből? A végén még szentté is avatják. Az újságírás színvonala eget verő!!
aloe
remélem , hátralevő életére megtanulta,hogy mit lehet, és mit nem. sikeres életet,,,és egészséget kivánok neki. szenté nem avatjuk...de a bűnéért vezekelt eleget. Üdv. a szabad levegőn Péter!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.