Magyarországon egyszemélyes vezetési forma tanúi lehetünk, ahol a kormányfő kezébe összpontosul a gazdasági és politikai hatalom. Orbán pacifikálta a magyarokat, ellenzék nem létezik, a falvak Burmára hasonlítanak – állítja Bogdan Góralczyk. A Varsói Egyetem politológus professzora Orbán Viktor második kormányzási ciklusát egyszemélyes kormányzásnak írja le, ahol vegetál az ellenzék, nemzeti egó építése folyik, fordulat valósul meg Oroszország irányába. És szegénység – ott egész nyomorkörzetek vannak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@pbalage: de békemenetre azért még eljönnek? ... pénzért , igen . Szerintem abba is van átverés ... menjünk védjük meg a magyar barátainkat ...költőpénz kaja , pia , szállás , ingyenes utazás .
tivoli
Ezeknél a lengyeleknél minden rendben, hogy a magyarok a legfőbb gondjuk?
Otthon kéne sepregetni.
pbalage
@tivoli: és ráadásul innen üzenjük a lengyeleknek, hogy több tíz teleket a "magyaroknak"?
Január
Ennek a politológusnak ez a véleménye, Zsebesi Zsoltnak pedig az újságírói munkásságának a része a riport.
Vannak benne igaz gondolatok, de a spanyol viaszt ők sem találták fel, kiutat nem mutatnak. Most divat a magyarokkal foglalkozni, legalább 5 percig hihetetlenül jól érzik magukat... Na, ennyi örömük legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.