Az ellenzék szűnni nem akaró bénázása sem feledteti a tényt a Fideszben, hogy a kormánypártok környékén is régen látott gondok vannak. Meglehetősen feszült a viszony a párt politikai vezetése és gazdasági holdudvarának prominensei között, miközben – bár az önkormányzati választástól nemigen van a kormánypártoknak komoly félnivalójuk – a Fidesz népszerűsége egy hónap alatt 7 százalékot esett. A Fidesz-vezérkarban akadnak, akik békét szeretnének, de a jelek szerint folytatódik a harc.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Most egy kicsit megmutatták S-nek, hogy jobban igazodjon a sorhoz, mert tőle is el lehet venni, majd hamarosan visszarendeződik, és visszaadnak mindent. Vesztésre csak mi állunk.
eberti
Akármelyikük "győz",a vesztesek mi leszünk...
Desischado
Sajnos, ez igaz. Ahogy Yul Brinner mondja a Hét mesterlüvészben, "Mi folyton veszítünk."
tivoli
Mivel nem vagytok sem agrároligarchák, az építőipari biznisz sem a tiétek, a politikai vonal sem nektek áll, bizony nyereségetek se lészen ebben a bunyóban. Sajnálom.
Január
Vita-vita-vitárum a status quo megmarad.
Nagyobb gond az, hogy nincs ellenzék. Most úgy néz ki, hogy van egy párt és több frakciója.
esdi
@Január: Teljesen igazad van. Lesz ellenzék, majd csinálnak maguknak. Annál is inkább, mert ha nem ezt teszik, beindul a széthúzás, akkor viszont újra összezárnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.