Az uniós szankciók sértik a magyar gazdaság érdekeit, a szankciókra adott orosz válasz magyar vállalkozásokat sodorhat, és sodor már bajba - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken egy budapesti díjátadón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Te szerencsetlen hulye. Nem az unios szankciok sertik, hanem az olyan orszagok akik terroristakat tamogatnak. Vegyuk mar eszre hogy mi egy hajoban evezunk, amit ugy hivnak hogy Europai Unio. Nem kellene unortodox modon ruszkikkal, meg arabokkal uzletelni, amibol semmi jo nem fog kisulni, hanem kovetni az europai peldat. En szivesebben elek osztrak vagy nemet szinvonalon, mint a ruszkiken vagy ne adj isten E.Korea-i szinten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Yoda69: ma, 03:10
Te meg szóra sem vagy érdemes öcsi. Nem vagy egyéb, mint egy külföldről fizetett provokátor, aki szítja az ellentétet az amúgy is jócskán megzavart fejek között.
Yoda69
@tivoli: Dude, fizetett fideSS troll csak te lehetsz itt kettonk kozt.
En nem ellenteteket szitok itt hanem probalok vilagosagott teremteni a sotet fejekben, mint a tied is. Eleg lehetetlen vallalkozasnak tunik az esetedben.
F_Viktor
@tivoli: Ezt te írtad?
"Amióta uniós az ország, azóta szűnnek sorra a munkahelyek. Azóta nincs mozgástere a magyar parasztnak, mezőgazdaságnak, az ipari termelésnek, külgazdaságnak."

Te beszéltél elmúttízévről!
A valóság más. Nézz utána mennyi munkahely szűnt meg a 90-es évek elején, mi történt akkoriban a mezőgazdasággal, mikor történtek a nagy privatizációk?
Szoktam csodálkozni, hogy a mélymagyar, zsigerből bankárellenesek miért nem vonják felelősségre a bankárokat a privatizációért? Pedig ott nagyon besározódtak.
Mantrázzátok a a jobboldali uszítok (politikusok, közgazdászok, történészek) propaganda nézeteit, bekajáljátok, de közben semmit nem tudtok, nem értetek.

Írod:
"...egy eleve leszegényített, kirabolt ország "boldogan" nyúlt egy szebb ígéret felé."

Hallottál róla, hogy az EU-s csatlakozásnak feltételei vannak és voltak?

Írod:
"Be kell látni, hogy ez nem csupán a fidesz bűncselekménye, bármennyire is szeretnétek a nyakukba varrni."

Orbán nyakába az unortodoxiát varrjuk. A fityesz, mint párt és frakció bűne annyi, hogy minden belső kontroll nélkül engedik Orbán eszement ötleteit megvalósítani. Nincs senki aki ki merné mondani, hogy figyelj Viktor, nézd már mit tesznek a Szlovákok, s hová jutottak! Te mit tettél ezzel az országgal?
Az EU tagság nélkül Orbán az unortodoxiájával 1 év alatt csődbe vitte volna az országot, egy év alatt elzavarták volna a Zemberek a hatalomból.
tivoli
@F_Viktor: ma, 11:11
"Az EU tagság nélkül Orbán az unortodoxiájával 1 év alatt csődbe vitte volna az országot, egy év alatt elzavarták volna a Zemberek a hatalomból."
Szerinted is az unió a ludas az orbáni ámokfutásért?
Yoda69
@tivoli: Hu! Te tenyleg nagyon sotet vagy, ha neked ez jott le belole.
F_Viktor
@tivoli: Az EU felelősségét ott látom, hogy nem koppintottak időben diktátorunk orrára.
Már 2011-ben meg kellett volna állítaniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.