A végtörlesztés óta nem látott, 361 milliárd forintos veszteséget könyvelt el a magyar hitelintézeti szektor a második negyedévben. A devizahiteles csomagra eddig 350 milliárd forint körüli céltartalékot...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
devizahitel ide-oda, csak azt nem értem, miért nem forinthitelt vettek fel? Egyszerű: jól akartak járni. Nagyon. Erről miért tilos beszélni? Inkább bújnak a teljes pénzügyi tájékozatlanság mögé? Hozzáteszem, a munkanélküliség mint óriási kockázat, már akkor sem csak hírből volt ismert...Ezenkívül jómagam a 1991-es borzalmas változó kamatozású hitelt voltam kénytelen felvenni, nem is volt választás- semmi. Ez volt, gyorsan meg is szüntették, igaz néhány ingatlant azért csak-csak elárvereztek, béke poraikra! Azt vissza kellett fizetni, vagy lehetett menni a híd alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.