Sáling Gergő főszerkesztő és az Origo Zrt. vezérigazgatója június 2-án beszélték meg, hogy Sáling nem lesz tovább főszerkesztője a Magyar Telekom újságjának. Már akkor megírtuk, hogy Sáling távozása mögött politikai okok lehettek, és azt is, hogy a Magyar Telekom vezetőin keresztül igyekezték befolyásolni fideszes politikusok az Origo szerkesztőségét. Az okokról és a módszerekről itt írtunk részletesen, például azt, hogy már 2013-ban kötött egy alkut Lázár János és Kerstin Günther igazgatósági elnök a kormány és a Telekom közti együttműködésről, aminek része volt az Origo megzabolázása is. Az Origo és a Telekom cáfolta, hogy politikai okok lennének Sáling távozása mögött, azt mondták, hogy a megváltozott médiafogyasztási szokások indokolták a váltást.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ha valaki ezt elolvasta, plz jelezze, hogy gyurcsány, vagy bajnai volt-e a tettes?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@m.macskosz: Gondolhatod mekkora befolyása egyeseknek, ha jól dolgozó szerkesztőket ki tudnak rúgatni. Egyébként ezzel csak példát akart statuálni, hogy elhallgattassa a kritikus hangokat. Így majd mindenki kétszer is meggondolja, mielőtt véleményt nyilvánítana.
bencemacska
@m.macskosz: "Mi van a szólásszabadsággal? "

Az, hogy még gondolkodás szabadság sincs! Az a szerencse, hogy még nincs visszaállítva a halálbüntetés!
m.macskosz
@bencemacska: A pallosjog visszaállítása még várat magára, de a habonyárpádok azért már büntetlenül erősködhetnek nyugdíjasokkal. :(
bencemacska
@m.macskosz: Lehet, hogy az "első éjszaka" joga már meg van?!
m.macskosz
@bencemacska: :)
Nem kizárt, de úgy hírlik, mostanság nem csak a szűzlányok,
hanem a szűz fiúk is kelendőek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.