Bayer Zsolt arról ír, anarki cikke a kötelező olvasmányokról a végső bizonyíték, hogy a liberális világ el fog pusztulni. Szerzőnk szerinte fonálféreg. “Bizony, az a bizonyos „illiberalizmus” szükségképpen ítéltetett győzelemre, még ha nem is tudja senki, mit kell rajta érteni. Csak annyit lehet tudni, hogy jelenlegi „liberális” világ– és kultúrafelfogás valamiféle ellentétét, tagadását. És akkor jó. Akkor rendben vagyunk vele. Akkor akarjuk (…) A napokban lett kristálytiszta minden. Most lett teljesen világos, hogy ezeket miért nem lehet sem elviselni, sem tolerálni.” Így kezdődik Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap főmunkatársa, a Békemenet szervezője, fideszes publicistaikon szombati cikke, aki aztán egészen váratlan példával támasztja alá, miért nem lehet többé elviselni a liberalizmust: a 444 cikkével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
és egyben hadd idézzem a "Kati néni" nevű kedves hozzászóló beszólását is az ügy kapcsán, nagyon bírom az öregasszony figuráját:

"Ezt az illiberális demokráciát is azért kapták föl, mert rájöttek, hogy akkora balfaszok, hogy nem tudnak jóléti társadalmat felépíteni. Ugyanis tőlünk nyugatabbra ha van pénz, nem kell egyik napról a másikra tengődni, akkor szinte a kutyát se érdekli, hogy ez buzi, az zsidó, az néger, az cigány, ráadásul az emberek is nyitottabbak, boldogabbak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ennek az orrhangú, parazita potyás kócsagnak azért nyerő a gengszterisztáni illiberalizmus, mert ennek köszönhetően markolt fel egyszer 25 milliót, továbbá Esztegom bukott Meggyese az összes perét közpénzből fizette !
Hazaugat ez a patkány !
Minősített tetű !
Nil
@pbalage: van szabad akaratod- Isten nem ítélkezik - ezért liberális. Bármi történik velünk azt csak magunknak köszönhetjük és csak mi változtathatunk rajta. Dönts másképp,gondolkozz másképp, cselekedj másképp. HA majd többen lesznek az ov ellenesek és elmennek szavazni, vagy kimennek az utcára tiltakozni, majd akkor lehet leváltani ezt a bolondot. De amíg emberek közmunkáért tüntetnek rendes bér és munkaidő helyett addig nincs az az Isten aki ezen változtatni tudna
volvós
Ennek az eszéhez kell igazitani az irásait...
csikknorisz
A 444 cikke nekem sem tetszett, de Bayer cikke sem. Akkor ilillibiriságos vagyok.
Ps. Ezt meg is lehetne fordítani: Bayer miatt kell áttérni az illibilire, mert megengedhetetlen, hogy mit meg nem engednek maguknak egyes firkászok.
csikknorisz
Ilyenek ezek az illír libristák, a lililibrizmusé a jövő, mindenki tudhassa.
Fradigege
Teljes vagyon elkobzást, oszt irány a Hortobágy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.