Maguk készítették a keresztet, szállították az urnát és ásták meg a sírt, mégis több mint 100 ezer forintjába került a lovasberényi családnak, hogy eltemessék a nagymamát – írja a Blikk.

S. Tamás és családja úgy döntött, hogy a legolcsóbb szolgáltatásokat rendelik meg Lenke nagymama temetésére, minden mást maguk intéznek.

"A keresztnek való fát a Tüzép telepen vettem, az unokákkal csiszoltuk, festettük, ezzel spóroltam 9 ezret. Körülbelül 20 ezerért ásták volna a kis urnagödröt, amit én végeztem el a szertartás előtt két órával és legidősebb fiam, Máté temette be. A templomból a temetőbe 38 ezer forint lett volna a halottaskocsival való szállítás, ehelyett a saját autónkkal vittük az urnát" – sorolta a Blikknek Tamás.

A családfő úgy érzi, túlzottan drágán számolnak fel tételeket. Nem érti, hogyan kerülhetett például egy műanyagzsák 2540 forintba, és azt sem, hogy az "Erdélyi Józsefné élt 86 évet" szöveget miért éppen 1905 forintért ragasztották fel öntapadós betűkkel.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most biztos en vagyok a hulye, de mi kerult ebben a temetesben 100 ezer forintba? Mert azt itt nem emlitik, csak azt, hogy mennyit sporoltak. Vagy mar megint az ujsagiro nem tudja a szakmajat, vagyishogy a tartalomnak a cimmel egyezonek kell lennie. Nem baj, fog ez menni, talan van a blikk- firkasznak meg hatra a szocialis temetesig ugy 40 eve...:(:(:(:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@alte trottel: Elkaparnak mint a háziebet.
kukac50
A Fidesz még a halottról is lehúzza a bőrt, erre hozza a törvényeit.
Bástya Elvtárs
Igen, sajnos a holttest hűtése áramszámlát emel!
:-(
csa-csa
@tivoli: pont ilyesmit akartam mondani!
annyira ingyenes, hogy nem lesz az embereknek arra sem lesz pénzük, ezért majd ásnak olyan gödröt a kert hátsó részén, vagy akárhol amilyet tudnak és ezzel el lesz intézve.
Nagyon rég láttam egy krimit, ahol egy nő a meggyilkolt áldozatait egy fa alá "ültette" és sokáig nem tudták mitől nőnek olyan gyorsan, hatalmasra és olyan szépre. Nem ilyen szörnyű módon persze, de akár itt is megvalósulhatna.
alte trottel
@tivoli: Kurvára tévedsz! Kapnák is az ungabungát vazelin nélkül! Ugyanis az önkorminak KÖTELESSÉGE az általános tartalék terhére gondoskodni a helység vagyontalanul elhunyt és hozzátartozó nélküli lakosainak MÉLTÓ végtisztességéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.