Juhász Péter szerint az ellenzék nem jut médiafelülethez, plakáthelyekhez. Amikor plakáthelyet próbálnak foglalni, a Fidesz azonnal megfenyegeti az adott céget – fűzte hozzá.

Sajtótájékoztatót tartott ma Juhász Péter és Karácsony Gergely, az Együtt-PM társelnökei, ahol bejelentették, hogy a pártszövetség hol és kiket indít az őszi önkormányzati választásokon.

Csak a Fidesz hirdethet - állítja az Együtt-PM

A XII. kerületben indít polgármester jelölteket az Együtt-PM, a kampányukba bemutatják politikai elképzeléseiket. Fontos számukra a korrupció elleni küzdelem, az önkormányzatok átlátható gazdálkodása, ami – különösen a Fidesz által irányított – önkormányzatok hiányossága – tette hozzá Juhász Péter az ATV beszámolójában.

Hangsúlyozta, hogy a kampányuk eltérő lesz például a Fidesz kampánytól, mert az ellenzék nem jut médiafelülethez, plakáthelyekhez. Amikor plakáthelyet próbálnak foglalni, a Fidesz azonnal megfenyegeti az adott céget – fűzte hozzá Juhász Péter, ezért személyes jelenléttel pótolják a plakátokat, amihez minél több aktivistára számítanak.

Az Együtt PM 29 önálló polgármesterjelöltet és 296 egyéni önkormányzati képviselőjelöltet indít országszerte. Ugyanakkor valamennyi megyében és Budapesten is önálló listát állít.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Semmi különleges nem történt,pusztán csak úgy viselkedik Orbánisztán maffiózó bandája, ahogy eddig is tette. Sok félázsiai gazember él közöttünk akiknek ez még tetszik is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@human: Már megbocsáss, de az hülye, vagy naiv. Nulla forintos hiperszuper telefonokat is reklámoznak óriásplakátokon, de némi tájékozódás után kiderül, hogy feltételekhez van kötve. Aki hülye ahhoz, hogy tájékozódjon, veri az asztalt a beígért nulla forintos ketyeréért, a naívval meg beetetik, hogy úgy jön ki ingyenre, ha kifizeti az árát.
Hellcat
A qrbáni diktatúra teszi a dolgát...erre szavaztak a birkák.
csikknorisz
@pbalage: Az internetről még nehezebb eltüntetni bármit. Egyébként mai hír, hogy csak az orbáni (vagyis a köz-) médián lesznek hirdetések, a kereskedelmiek nem jelentkeztek be a pártok cumirudijára libasorban.
human
@csikknorisz: Ez van. Elfogadod vagy sem, ők is szavazók. A tudatlanságon akkor lehetne változtatni, ha az embernek több ideje lenne kultúrára és ha nem hagynák elbutulni őket.
Én akkor éreztem, hogy mennyire is vagyunk elmaradva nyugattól, mikor volt az a gyerekműsor botrány ahol az EU-ról és a jogrendszerről beszéltek a GYEREKEKNEK. Látod itt kezdődik egy egészséges, intelligens társadalom felépítése. Már gyerekkorban megtudja a gyerek, mi a bíróság, a jogállam, a rezsi és miért kell takarékoskodni. Nyugaton nem csak mónikasóval és mutáns teknősökkel tömik a fiatalok fejét. Szerintem így lehet tudatos állampolgárokat nevelni. Ők már előbb kérdeznek egy ajándék telefon esetén, illetve nem fognak kapásból százezreket fizetni egy 40 ezret érő porszívóért.
csikknorisz
@human: Hja, az ominózus ZDF gyerekműsor. Még maga Viktor Úr is megemlékezett róla Szokásos Pénteki Rádióinterjúában, ezen szavakat nem is lehet máshogy írni, Csak Nagy Kezdőbetűvel.
csip-csop
jò teszi a fidesz, ha nem engedi eg, hogy az ellenzèk is hirdessen, nem kellett volna megengedni màr az elejèn, de màr akkor is bevoltak sz@va az ellenzèk, mint most, minden fideszesektol fèlnek a munka adòk, az irodai fonokok, stb. megèrdemeljuk, ezekre szavaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.