A 444.hu a Külügyminisztériumnál kérdezte meg a magyar miniszterelnököt, miért nevezte ki Tasnádi Lászlót, akinek Nagy Imre újratemetéséről még egy volt ÁVH-s ügynök jelentett. Vagy nem kérdezték elég hangosan, vagy valami sokkal fontosabb dologgal foglalkozott Orbán Viktor, a reakció legalábbis erről árulkodik.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csakkkk...
Ennyi valasz eleg is a pontagyu fideSSeseknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@vukkocska: szeret ez mindenkivel találkozni,ahol pénzt és hatalmaskodást szagol ki magának-minden lépése erről a két dologról szól.
EGÉSZ ÉLETÉBEN FŐNÖK AKAR LENNI!-MINDENT ÉS MINDENKIT FELHASZNÁLVA,KERESZTÜLGÁZOLVA AKÁR A MÁSIK FEJÉN IS.Egyébiránt a fidessnyikség fő jellemei mind ezekkel a tulajdonságaikkal taposnak...
vukkocska
@Senara: azok a belső elhárítók voltak. Anno, amikor egy gyárban dolgoztam, valaki az összes kötöttáru véget végigpengézte, akkor jött egy pár. Aztán csak kitudódott, és el is mentek. Amiről én írok, az olyan mint a Medgyessy is volt. :)
Nil
Csak.
Mert miért ne.
Hálából - eltüntette az apuka kompromittáló aktáit
coni
Érthető, ha egy ilyen buta kérdést, hogy egy párttitkár, KISZ titkár gyereke miért vonzódik a III./XXX-esekhez válaszra se méltat.
Pálinkafőző Rézüst
@coni: a c.típusú vezír is jelentett anno! Sőt védett személy volt!!!
Szted miért szavazzák le folyamatosan az ügynöktörvényt??? Hát ilyen eccerű ez, faékek ezek a tovarisok...:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.