Szerintem ezért ment Orbán Viktor Svájcba... A magyar olvasó számára hihetetlenül magas minimálbér bevezetéséről szavaznak a hét végén a svájciak. Emellett szó van az állampolgári jogon járó bér bevezetéséről is - ezt mindenki megkapná, függetlenül attól, hogy van-e munkája vagy nincs.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Magyarországon a létminimum 87 ezer forint a minimálbér 66 ezer forint, és a minimálbérért nagyon sokat kell dolgozni és magas elvárások vannak a dolgozok felé! Legalább a létminimumot meg kéne adni a dolgozóknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@karma1: Erre is van ám megoldás, élelmes a magyar, főleg ha egy fél kontinensnyi országot kell bekebelezni, szétosztani a haverok között :-)

Majd strómanjai megveszik neki a legnagyobb birka-farmot és a legnagyobb fafeldolgozót, s máris elfoglalta a Behive-t :-)
Két év múlva lesz 200 új stadionotok :-))
karma1
@F_Viktor: Ilyen itt nem fordulhat elo, mert nem talal ilyen korrupt embert a vezetesben! Sot, meg sokkal lejjebb sem! Ha itt. pl ittasan vezetsz autot, es a rendor ezt kiszurja, megbuntet, (ilyenkor egy honapra az autodat beviszik egy telepre, ahonnan sulyos penzert kell kivaltani, mikozben Teged is jol megbirsagolnak!), es beleirnak a kov etkezo heti nagyon nagy peldanyszamu ujsagba nev szerint, hogy " Kiss Jakab apr.18-an ittasan vezette autojat, x ezrelek alkohollal a vereben...", ezt a rendort NEM TUDOD LEPENZELNI, megvenni kilora, hanem minden fog menni a maga hivatalos utjan, akkor is, ha kepviselo vagy a parlamentben! (Akkor meg plane nem tudod elmismasolni a dolgot).
F_Viktor
@karma1: Már majdnem eljutottunk a megoldáshoz :-))))

Az új-zélandi Zemberek nem ültetnék fel az első repülőre, vagy hajóra, hogy húzzon el az országból? :-)
Erre gondoltam, hogy valami hasonlót válaszolsz az orbáni ijesztgetésre :-)
karma1
@F_Viktor: Nem, ez nem igy muxik, majd elmondom, de most melozom, sajna...:(:(:(:(
karma1
@F_Viktor: Szoval, mara vegeztem, mar itthon vagyok...:o)) Amikor egy ilyen fomufti ideerkezik , akkor a repteren egyszal raffiaszoknyaba oltozott, nemi kezifegyvereket razo, tetovalt arcu maori bennszulottek fogadjak oket... Eloadjak a "kapa haka"-t vagy a "Te haka"-t, es ettol orban tutira megrogyik terdileg... Aztan tudod, Kedves F_Viktor, itt mindenkinek mindent elhisznek ... EGYSZER! De csak egyszer! Vagyis csak EGYSZER tudja azt mondani, hogy Ma.o. jobban teljesit, de itt akkor megkerdezik tole, hogy miben, hogyan, mitol, es egyaltalan, mi alapjan kormanyoz a kabinetje? Amit a vezir nem tud, hogy aki vele leul barmirol is targyalni, az ismeri a temat, felkeszult a mi orszagunkbol is, megcsinalt minden elvegezheto tanulmanyt, mert ezert veszi fel az egyebkent nem tul nagy fizeteset. Ha a vezir allit valamit, akkor azt osszehasonlitjak az itteni szokasokkal, intezkedesekkel, ha elsore nem sok az azonossag, akkor megvizsgaljak, mi lehet a kulonbseg oka, es ki csinalja jol: a kiwik vagy orban vezir?

Itt mar az elso, valodi szamokbol allo statisztikai allitasoknal eltaknyolna vezirunk, es bizony ezutan a pont utan barmit mondhat orban, ITT ELVESZTI A HITELET ! Nem fogjak azonnal hazakuldeni, de fogjak vele ereztetni, hogy a hazugsagara rajottek, minel melyebbre assa magat a hazugsagaiban, annal gyorsabban lesz persona non grata!

Kb ez tortenne, de akik itt elo magyarok, senki sem kivancsi ra, (Christchurchbol van egy magyar vevom, aki addig itt lakik, mig az uj haza fel nem epul egy foldrengesbiztos helyen, es O az ottani magyar klub vezetoje, ez az info Tole jott. '56-tol 20 eves koratol el itt, de osszetartja a magyarsagot).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.