Nemcsak a Fidesz politikai közösségét, hanem az egész nemzet életét is előbbre vitte a polgári körök mozgalma és az ennek otthonául szolgáló Polgárok Háza – mondta az Országgyűlés elnöke, a Polgárok Háza megnyitásának 10. évfordulója alkalmából rendezett évadnyitó esten.

A házelnök szerint a polgári körök mozgalma európai szinten is egyedülálló politikai innováció volt. Ez adta az erőt, hogy szembe lehessen szállni "a nyugati világ politikai életét kivásárolni akaró gazdasági érdekcsoportok" nyomásgyakorlásával – fogalmazott.

Kövér: az egész nemzetet előre vitték a polgári körök

A polgári körök eszmeisége vitte ki az embereket az utcára, a békemenetekre is, amikor "ezek a háttérhatalmak, semmibe véve a választók akaratát, idő előtt meg akarták buktatni a választott kormányt" – mondta Kövér László, aki itt valószínűleg nem a tévéostromra célzott.

"A polgári körök története mindannyiunk története, életünk egy fontos, sorsfordító állomása lett" – hangsúlyozta a zsúfolásig megtelt Polgárok Házában a politikus, kiemelve: a mozgalom legfontosabb üzenete az volt és az marad, hogy a politikában is "meg kell maradnia a léleknek: ebben az értelemben mindannyian, akik a nemzet és a szabadság ügyéért dolgozunk, polgári körösök vagyunk" – hangoztatta.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Polgári körök? Az ország megosztásának jelképe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Eredetileg PÖCS-ök.( Polgárok Öntevékeny Csoportja) Nem elfelejteni! gááááááz ...:)
mate03
@Cicamama55: Nem mondom!Furcsa ízlésed van!Vagy csak viccnek szántad?
mate03
@F_Viktor: Igen a polgári körök!Az adófizetők pénzéből,létrehozott ,véres szájú Viktorhoz,mid halálig Hű Gyülekezet!Volt 3/3-mas ügynökök,és munkásőrök vezetésével!
Cicamama55
@mate03: Ezek után úgy fogalmazok, hogy SAJNOS...de nem vicc, ez van! Ettől függetlenül azért kritikával élek én az említett urak irányába. Na! Hát ez is én vagyok...Veszítettem a "népszerűségemből" így a választások előtt! :)))))))
pityuka
Ökör Körök - Ökrök Háza - kevesebb pátosszal - Istálló. Ezt már az se szopja be, aki még a gulya közepéről pislog kifelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.