Bálint Antónia ezer szállal kötődik Angyalföldhöz, hiszen a XIII. kerületben töltötte gyerek- és felnőttkora egy részét – írja a Blikk.

A szépségkirálynőből lett politikus a lap hasábjain nevetgél azon, milyen remek emlékek fűzik a kerülethez, például ott fulladt majdnem bele egy medencébe. Most ellátogatott a Rákos-patakhoz, ugyanis az ottani részt szeretné élhetőbbé tenni, sőt még szemetet is szedett.

"A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre. Errefelé rengeteg parlagfüves üres telek van, miközben a lakótelepen sok kisgyerekes szülő él. Például itt nem működik a panelprogram, amely a kisemberek zsebét érinti. Elég sok régi szép épület is lenne, de ezekre is ráfér a felújítás. Új lendületet szeretnék adni Angyalföldnek, ahová fiatalkorom legszebb emlékei kötnek" – mondta a lapnak a miértekről Bálint Antónia.

Toncsit támogatja a helyi Fidesz; Harrach Tamás választókerületi elnök szerint azért alkalmas, mert nemcsak hogy szüleivel élt itt a kampányoló anyuka, de XIII. kerületi óvodába íratta be kislányát is.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Toncsika szürkeállományát tekintve nem fog kilógni a sorból.
Dolgozni se szeretett soha.

Tökéletes jelölt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@tivoli: Győzike meg Salgótarjánban indul,a jobbik jelöltjeként!
KERKA
@mate03: 9.16 ez is olyan hír lehet, mint ahogyan a fészbukon elterjedt, hogy Győzike felakasztotta magát.:))))))))))))))))))))))))))))
@Desischado: Toncsika mellbedobással győzni fog:))
m.macskosz
@KERKA: Nem mondod, hogy Győzike még száz évig az ország celebje lesz?!
Akinek halálhírét költik, ugye hosszú életű lesz a babona szerint.
KERKA
@m.macskosz: ezt mondtam én is+ nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést, de azt nem írom le:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.