Ha Medgyessy Péter visszaugorhatna az időben, Gyurcsány Ferencet a világért se hívná újra a kormányába, mert trójai falónak és árulónak tartja – ez derül ki az Indexnek adott interjújából.

A beszélgetés elején az kerül szóba, kik puccsolták meg annak idején Medgyessy Pétert a miniszterelnöki poszton. Felmerült Kovács László, Lendvai Ildikó, Kiss Péter, Szili Katalin, Kuncze Gábor neve, de Medgyessy szerint Gyurcsány Ferencnek is vezető szerepe volt a dologban, noha akkor nem volt az MSZP-elnökség tagja.

"Amit ebből az egészből fontos megjegyezni: ha akkor nem így történnek a dolgok, Magyarországnak más a sorsa. A Fidesz például 2010-ben biztos nem nyeri meg kétharmaddal a választásokat, és a baloldal nem nullázza le magát" – tette hozzá a korábbi miniszterelnök.

Gyurcsányt árulónak tartja, aki azzal hitegette, hogy noha vannak miniszterelnöki ambíciói, még tanulni akar, hogy felnőhessen a feladathoz. "Aztán mégis úgy ítélte meg, hogy gyorsan kormányfőnek kell lennie."

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A D-209 es ügy miatt kellett lemondania és nem Gyurcsány miatt. A fideSS jött véres szájjal, még a fidelittaSS os hülyegyerekek is D-209 es pólóban üldögéltek a parlamentben. Akkor még nem számított a fideSSnek a parlament tekintélye. Most meg lőrés szemű csapajev elvtárs minden szarságot büntet.
Na meg a fideSS kinevezte tasnádi III/II es elvtársat államtitkárnak, mint amilyen Medgyessy is volt mert most már nem számít hogy komcsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bencemacska: ma, 18:05
Miután megszűnt az MSZMP, utána nem volt sehol párttag M.P. Viszont funkci igen, de akkor már nem lehetett mondani, hogy pártvonalon fut.
Azért abban az időben is voltak tisztességes elvtársak. Pl. a legfőbb főnököm pártbizottsági tag volt, és erősen elkötelezett. Bizony nem lehetett bárki párttag nála, csak akit ő arra alkalmasnak talált. Viszont nem keverte össze a szakmai hozzáértést és az ideológiát. A közvetlen helyettesét ő maga nevezte ki maga mellé. de a pártba nem javasolta mert szerinte azt ki kell érdemelni.
bencemacska
@tivoli: Körülbelül ezt írtam én is. Én is különbséget teszek az "elkötelezettek" és az érdekből párttagok között.
Sajnos, akkor is különbséget tettem, és ezt meg is szenvedtem!
Tulipánfa
@Tulipánfa: Az utolsó mondat helyesen:
Ezt akadályozta meg Toller László hathatós támogatásával Gyurcsány.
Bástya Elvtárs
Elvtársak! Be kell csukni a boltot (MSZP, DK, Együtt 2014, LMP,stb.) , majd beállni mindegyikőtöknek egy komoly ember mögé (Munkáspárt)!
DogAdventures
@Cukkini: Eszed elment?Szarok a versikéid.
Nil
Medgyessyt sem az eszéért szereti aki szereti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.