Évtizedes szálakat szakított szét Orbán Viktor, amikor nekiment legrégebbi szövetségesének, Simicska Lajosnak. Értesüléseink szerint a milliárdos vállalkozót elsősorban az zavarja, hogy vissza kellene vonulnia abból a pozícióból, amit még 1993-ban foglalt el, és fel kell adnia azt az építkezést, amit két évtizede folytat. A miniszterelnök – akit szövetségesei is győzködnek, hogy szorítsa vissza egykori kollégiumi szobatársát – úgy látja, Simicska túl nagyra nőtt és „árnyékot vet” a többi „nemzeti tőkésre”, akiknek viszont az új gazdaságpolitikában főszerepet szán. Fideszes és kormányzati forrásokkal beszélgettünk a kormányalakítás óta folyó háborúról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@volvós: Az OTP vezér sem beszélt és cserébe kapott pár milliárdot az új vállalkozásához. Simicska sem fog beszélni. Nagy a pénzűség.
F_Viktor
@Toby: Simicska nem fog megszólalni, vajgyár van a fején!
Kezdve a székházeladástól a Kaja Ibrahim, J. Tot cégeken keresztül ellopott százmilliókon keresztül a mai ezermilliárdos közpénzeket lenyelő oligarcha-társadalomig.

Rá is 22-24 évnyi sár tapad.
Cukkini
Ó, álmos reggelem, tégedet ablakomon kinéztelek. Szemedben világos fényt észlelek, és kelek. Kelek elkenett kedvemmel.
Sziasztok. Jövőből visszajöttem a mába, s tegnapok útjait taposom mostanában.
joopapa
@volvós: Ezeknek nem Bogdányba kéne menni hanem Sopronkőhida alsóra!!!
volvós
@Cukkini: Ha nem tudsz aludni, jelentkezz a Ki mit tudra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.